Yerliye hücum

F.Bahçe, önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olacak kontenjan sınırlamasının sonrasında politikasını yerli ve gurbetçi oyunculara göre oluşturmaya başladı... Serdar Gürler, Veysel Sarı, Ömer Toprak gibi isimler listeye girdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2013 Güncelleme 27 Mayıs 2013, 01:23
Yerliye hücum

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olacak yabancı oyuncu kontenjanındaki sınırlamayı göz önüne alarak transferde yeni bir politika izleme kararı aldı. Geçerli olacak statüye göre sınırsız olan yabancı oyuncu sayısı 10'a indirilecek. Sahadaki 6+2 yabancı sınırlaması ise 6'ya çekilecek. Bu durumu dikkate alan Sarı-Lacivertli yönetim ise yeni sezonda kadrosunu yerli ve gurbetçi oyuncularla takviye etmenin planlarını yapıyor. Fenerbahçe'de öne çıkan isimler arasında Galatasaray'da Toulouse'den kiralık oynayan Umut Bulut geliyor. Sarı-Lacivertliler, Umut için Fransız ekibine 3.5 milyon Euro önerdi. Fenerbahçe'de gündemdeki bir diğer isimse Alman ekibi Stuttgart'ın Türk asıllı ismi Serdar Taşçı. Sarı-Lacivertliler'in 26 yaşındaki stoper için önümüzdeki günlerde resmi olarak temasa geçeceği öğrenildi. Serdar Taşçı'nın da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı sızan haberler arasında yer alıyor. Listede yer alan bir başka isimse Gaziantepspor'un golcü ismi Cenk Tosun. Cenk için takas formülü de devreye sokulacak.

ALPER POTUK'UN YANINA VEYSEL SARI...
Sarı-Lacivertli yönetimin listesinde yer alan bir başka isimse Veysel Sarı. Eskişehirspor'dan Alper Potuk'u alan Fenerbahçe, Veysel Sarı'yı da bitirmek istiyor. Sarı-Lacivertliler, Karabükspor'un sol açığı Ahmet İlhan, Leverkusen'in stoperi Ömer Toprak, Elazığspor'un sağ kanadı Serdar Gürler ve Eskişehirspor'un başarılı savunmacısı Erkan Zengin'i de listeye dahil etti.

BENİTEZ, "MEİRELES" DEDİ
İtalyan ekibi Napoli'nin başına geçen Benitez'in F.Bahçe'nin Portekizli ismi Raul Meireles'i kadrosunda görmek istediği öğrenildi. İtalyanlar'ın önümüzdeki günlerde teklif yapması bekleniyor.