Başkanım sözümüzü tuttuk

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Trabzon'u yenerek kupayı müzesine götüren F.Bahçe'de Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu, Ankara'ya gelemeyen Başkan Yıldırım'ı maç sonrası arayarak, "Kupayı getiriyoruz başkanım" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2013 Güncelleme 24 Mayıs 2013, 00:06
Başkanım sözümüzü tuttuk

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Trabzon'u yenerek kupayı üst üste 2. kez müzesine götürme başarısını gösteren F.Bahçe'de kaptanlar Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu, Ankara'daki finalde olmayan Başkan Aziz Yıldırım'ı maç sonrası telefonla arayıp duygusal anlar yaşattı.

GETİRİYORUZ BAŞKANIM!
Yıldırım'a kendisini bütün takım adına aradıklarını belirten ikilinin, "Başkanım sezona 3 kupa sözü ile girmiştik. UEFA'da tarih yazdık. Ligde talihsizliklerimiz vardı. Ancak, ne olursa olsun sözünü verdiğimiz Türkiye Kupası'nı kazandık. Bütün takım kupayı sana getiriyoruz" ifadelerini kullandıkları öğrenildi.

ALINLARINIZDAN ÖPÜYORUM
Takımın, maçın hemen ardından kendisini araması karşısında son derece duygusal anlar yaşadığı ifade edilen Başkan Yıldırım'ın ise, "Takım olarak elinizden geleni yaptınız. Yaşadıklarımız ortada... Bütün bunlara rağmen herkese karşı dimdik ayakta durdunuz. Yapılamaz denilenleri yaptınız. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü herkese gösterdiniz. Sizlerle ne kadar gurur duysam azdır. Hepinizi tek tek alınlarınızdan öpüyorum" dediği belirtildi.

SENEYE DAHA İYİ OLACAK!
Yıldırım'ın bu sözleri karşısında büyük bir onur duyan oyuncuların, "Seneye daha iyisini yapacağız başkanım" diyerek Yıldırım'a söz verdikleri de ifade edildi.