Ve Dürüst bombaladı!

Başkan Ünal Aysal'a eleştirilerde bulunan Ali Dürüst, "Başkan kendisini kabul edecek bir yönetim bulmalı... G.Saray'ı kendi başına yönetemez. Kurumsallaşmadan bahsediliyor ama Fatih Terim'in alacağı sudan bile haberimiz oluyor. Biz iki yıl idare ettik" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2013 Güncelleme 23 Mayıs 2013, 01:44
Ve Dürüst bombaladı!

İÇİNDEKİLER

Şampiyon Galatasaray'ın huzuru çabuk kaçtı!.. Sarı-Kırmızılılar, büyük başarının sevincini yaşayamadan kendisini yönetim krizinin içinde buldu. Başkan Ünal Aysal'ın yönetimi revize etmek için olağanüstü genel kurul kararı alması gündeme bomba gibi düştü. Yeni yönetimde olmayacağı konuşulan İkinci Başkan Ali Dürüst sessizliğini bozarak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Yönetici Abdurrahim Albayrak'ın verdiği yemek sonrasında seçim sürecini değerlendiren Dürüst, "Başkan kendini kabul edecek bir yönetim bulmalı. Galatasaray'ı kendi başına yönetemez. Kurumsallaşmaktan bahsediliyor ama Terim'in alacağı sudan bile haberimiz var. Selçuk İnan transferini ben sessiz sedasız bitirdim. Alper transferi ise fazla dillendirildi" diye konuştu. Yeni yönetimde olmayacağının sinyallerini de veren Dürüst, "Benim misyonum tamamlandı. Biz iki yıl idare ettik. Nasıl başkan, 'Mete Başol'u istemiyorum' dediyse yine yönetim içinde çalışmak istemediklerini söyleyebilirdi. Ben hayatımda hiç olmadığı kadar çalıştım. Yönetim kurulunun birliği için sürekli kavgalar ettim. Fakat bir türlü bütün olamadık. Şimdi de biz gidelim diye seçim yapılıyor" ifadesini kullandı. Dürüst tek dileğinin bu tür sorunların yeni yönetim içinde tekrarlanmaması olduğunu da belirtti.

BEN GİTSEM DE G.SARAY'A BİR ŞEY OLMAZ!
Seçim kararı sonrasında Galatasaray camiasında oluşan endişelerin yersiz olduğunu da söyleyen İkinci Başkan Ali Dürüst, "Ben olayım ya da olmayayım. Galatasaray'a bir şey olmaz" ifadesini kullandı. Dürüst yemekte Teknik direktör Fatih Terim, yönetici Refik Arkan ve Başkan Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'la aynı masada oturdu. Terim'in Bülent Tulun'la ilgili yaptığı kravat esprisi masada kahkaha tufanı estirdi.