Toroğlu bu kez fazla abarttı

Erman Toroğlu'nun doktor önlüğü giyip ırkçılık tartışmalarıyla ilgili yaptığı muz canlandırması sosyal medyada eleştirilere yol açtı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2013 Güncelleme 21 Mayıs 2013, 08:52
Toroğlu bu kez fazla abarttı

İÇİNDEKİLER

Erman Toroğlu ortalığı yine kasıp kavurdu. TV8'de yayınlanan Telegol programının yorumcusu Erman Toroğlu yaptığı canlandırmayla ses getirdi. Önceki hafta oynanan G.Saray- F.Bahçe derbisinde F.Bahçeli taraftarın tribünden muz sallaması ile başlayan ırkçılık tartışmalarına Erman Toroğlu ve Gökmen Özdenak muz tedavisi canlandırmasıyla olayı farklı bir boyuta taşıdı.

MUZLU SÜT YAPTI
Stüdyoda doktor önlüğü giyen Erman Toroğlu Gökmen Özdenak'ı hasta sedyesine yatırıp burada muz yedirmesi ilginç görüntülere sahne oldu. Ayrıca Erman Toroğlu bir de muzlu süt yaparak herkese içirdi ve tüm program katılımcıları nasibini aldı. Ancak bu görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi Erman Toroğlu'nun işin suyunu çıkardığını ve yaptığı canlandırmanın ölçüyü aştığını savundu. Sosyal medyada bir grup Telegol programındaki görüntülerin ahlaka hiç uygun olmadığı yolunda görüş bildirdi.

O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


TWİTTERE NOTLARI
@boraboyacıoğlu Aslanım Erman Toroğlu be ne dalga geçmiş adam
@elkadarbiroğlan Muz bahane. Erman Toroğlu şahane.
@zentagram Toroğlu'nun çocukları babalarını izlerken ne düşünür acaba
@maliuzaa Toroğlu'nun muzlu süt örneğini canlı izlemek nasip oldu.