İşte skandalın perde arkası

G.Saray-Sivasspor maçında F.Bahçe ve Mersin'i temsil eden çocuklar formalarını teslim etmeden evlerine gitti. Sarı-Kırmızılı yönetim durumu bildirip yeni forma talep etti. Fakat TFF, Trabzon maçı öncesi formaları göndermeyince skandal patlak verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2013 Güncelleme 21 Mayıs 2013, 02:43
İşte skandalın perde arkası

İÇİNDEKİLER

Son günlerde sürekli skandallarla çalkalanan Türk futbolu önceki geceden bu yana yeni bir tartışmanın ortasında kaldı... Bir TV kanalının iddiasına göre, Galatasaray ile Trabzonspor arasında geçtiğimiz cumartesi günü TT Arena'da oynanan maçın öncesinde Fenerbahçe forması giyen çocuk seramoniye alınmamıştı. Bu iddia sonrası özellikle sosyal medyada büyük tartışmalar yaşanırken TAKVİM olayın iç yüzünü araştırdı ve gerçeklere ulaştı. İşte seramoni skandalının perde arkası: 5 Mayıs'ta oynanan Galatasaray- Sivasspor maçının seramonisinde F.Bahçe ve Mersin'i temsil eden çocuklar formalarını teslim etmeden evlerine gitti.

G.SARAY YAZILI OLARAK TFF'YE BAŞVURDU
Maç sonrasında formaları toplayan Galatasaraylı yetkililer Fenerbahçe ve Mersin formalarının eksik olduğunu tespit etti ve durumu Türkiye Futbol Federasyonu'na yazılı olarak bildirdi. Fakat Sarı-Kırmızılı kulübün forma isteğine müspet bir yanıt gelmedi. Galatasaraylı yetkililer Trabzonspor maçı öncesinde de federasyon temsilcisi Yaşar Çatal'a durumu ileterek forma isteğini tekrarladı.

FEDERASYONDAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Fakat temsilci Yaşar Çatal ellerinde forma olmadığını belirterek, "Şu anda yaşacak bir şey yok. Sahaya bu şekilde çıkılsın. Zaten kimse anlamaz" ifadesini kullandı. Fakat seramoni sırasında yaşanan bu eksiklik 1 gün sonra farkedildi ve Türkiye'nin gündemine oturdu. Şimdi Futbol Federasyonu'ndan konu hakkında bir açıklama bekleniyor.

TWİTTER NOTLARI
@YagmurKapukaya: Ebedi dostluk haftalar öncesinde bitti. Seramonide o formanın çıkarılması ile de resmiyet kazandı. Sen misin ezeli rakip?
@iz_tas: Düşmanlık ateşini yaktınız şimdi de alevlendirin bakalım. Kaç Burak Yıldırım daha ölecek?
@anlerkn: Yazıcı için parkart tutmayanları kınamayanlar seramonide Fener forması arıyor.
@renaTmedrE: Bu hareketler Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösteriyor.


TUNÇ ÖZGEN