Fener'de Portakal zamanı

Orta alana oyuncu kurucu takviyesi yapmak isteyen F.Bahçe'nin gündemine aldığı yıldız Rafael Van der Vaart... Hollanda basınına göre Kuyt da transfer için devreye girmiş durumda...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mayıs 2013 Güncelleme 18 Mayıs 2013, 02:25
Fener’de Portakal zamanı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de transfer stratejisi yavaş yavaş şekillenmeye başladı... Savunmanın ortasına ve hücum hattına takviye yapmak isteyen Sarı-Lacivertli yönetim, orta alana da kaliteli bir oyun kurucu transfer etmeyi hedefliyor.

BELHANDA'DAN DAHA İYİ
Devre arasında Younes Belhanda'nın transferi için çok büyük uğraş veren Fenerbahçe, Montpellier kulübünü bir türlü ikna edememişti. Alınan bilgilere göre Sarı-Lacivertliler, bu bölge için Belhanda'dan çok daha kariyerli bir ismi düşünüyor. Bu ismin, Hamburg formasını giyen Rafael Van der Vaart olduğu öğrenildi.

MÜTHİŞ PROFESYONEL!
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Van der Vaart'ı istemesinde en önemli faktörün Dirk Kuyt olduğu öğrenildi. Sezon başında transfer edilen Kuyt'tan müthiş bir verim alan tecrübeli hocanın, hem Hollandalı futbolcuların profesyonellik anlayışı hem de iki futbolcunun yakın arkadaşlıkları nedeniyle bu tercihi yaptığı belirlendi. Hollanda basınında da yer alan iddialara göre Kuyt, Van der Vaart'ı ikna etmek için görüşmelere başladı. Fener de Hamburg'la temasta.

R.MADRID'TE DE OYNADI
Alman kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi olan Van der Vaart'ın bonservis ücretinin 8 ile 10 milyon Euro arasında olduğu belirlendi. Ajax futbol fabrikasının son yıllarda yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri olan Hollandalı yıldız, 2005'te Hamburg'a transfer olmuştu. Van der Vaart, ardından Real Madrid ve Tottenham formalarını giydikten sonra bu sezon başında yeniden Hamburg'un yolunu tutmuştu.

ÖZEL HAYATIYLA HER ZAMAN MANŞETLERDE
Rafael Van der Vaart geçtiğimiz günlerde, manken eşi Sylvia ile boşanma kararı almıştı. Hollandalı yıldızın eşini dövdüğü ve aldattığı iddiaları Alman basınında uzun süre manşetleri süslemişti.