Pektemek: G.Saray'ı tebrik ediyorum!

Beşiktaş'ta sakatlığının ardından etkili bir performansla sahalara dönen Mustafa Pektemek'ten alkış polemiğine net yanıt: "Futbol birbirini tebrik edince güzel..."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2013 Güncelleme 16 Mayıs 2013, 01:02
Pektemek: G.Saray’ı tebrik ediyorum!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta sakatlığının ardından etkili bir performansla sahalara dönen golcü oyuncu Mustafa Pektemek, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki alkış polemiğine kendi yorumunu getirdi. Futbolun birbirini tebrik edince güzel hale geldiğini belirten Pektemek, "Ortada bir başarı var. Galatasaray'ı tebrik ediyorum" diye konuştu.

ADAM GİBİ ADAM PEKTEMEK
Pektemek, tesislerdeki çalışanların kendisi için 'adam gibi adam' benzetmesi içinse, "Beşiktaş'ta herkes ağabey- kardeş gibi... Herkesin birbiriyle çok yakın ilişkileri var. bu çok önemli bir durum" diye konuştu.

UNUTULMAMAK İÇİN EFSANE OLMAK LAZIM
Genç golcü Pektemek, "Tek Hedefim Beşiktaş'ta kalıcı olmak ve sadece efsaneler unutulmaz" diye konuştu...

Beşiktaş'ın genç golcüsü Mustafa Pektemek, "Beni en mutlu eden şeylerden biri, 'Pektemek, gol demek' tezahüratı... Ancak, Beşiktaş'ta kalıcı olmak istiyorum. Efsane olursanız, unutulmazsınız. Bu yüzden efsane olmak lazım. 100. yılda şampiyonluğu getiren ruh çok önemliydi. Tek başarı şampiyonluk" dedi.

FATiH DOĞAN