Meireles'ten olay hareket!

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde 'olay adam' Meireles, kırmızı kart görerek oyundan çıkan Sabri'ye edep yerini gösterdi, ortalık karıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2013 Güncelleme 14 Mayıs 2013, 03:34
Meireles’ten olay hareket!

İÇİNDEKİLER

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan F.Bahçe-G.Saray karşılaşmasının yankıları devam ediyor. Maçtan saatler sonra sosyal medyaya düşen bir yayıncı kuruluş görüntüsü ise okları F.Bahçeli futbolcu Raul Meireles'in üzerine çevirdi. Sosyal medyada hemen hemen herkes tarafından paylaşılan fotoğraf iki takım arasındaki gerilimi bir kez daha artıracak cinsten. Derbide yaşanan olayların çok üzerinde bir gelişme diyebiliriz bu fotoğrafa...

EDEP YERİNİ GÖSTERDİ
Portekizli futbolcu Raul Meireles, derbide 90+2. dakikada Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu gördüğü kırmızı kart sebebiyle oyundan çıkarken saha kenarında Sabri'ye doğru ilginç hareketlerde bulundu. Meireles'in bu sırada Sabri'ye edep yerini gösterdiği net bir şekilde görülüyor.



BU İLK VUKUATI DEĞİL
Sarı-Lacivertli oyuncu Meireles'un bu ilk vukuatı değil! Portekizli oyuncu, Süper Lig'in ilk yarısında Türk Telekom Arena'daki maçta da 'olay' harekete imza atmıştı. Derbinin hakemi Halis Özkahya'ya tükürdüğü iddia edilip eliyle de hareket yaparak 11 maç ceza almıştı. Meireles'in cezası 4 maça inmişti.

YÖNETİM NE YAPACAK!
Ortaya çıkan bu görüntülerden sonra F.Bahçe yönetiminin nasıl bir tavır takınacağı merak konusu. Daha önce de bir çok olayda ismi geçen yıldız futbolcu Meireles'in hareketinden dolayı yöneticilerin sıkıntıya girdiği ifade ediliyor. Beşiktaşlı Nouma buna benzer bir hareket nedeniyle kulüpten kovulmuştu.