Böyle kaptanlar gemi batırır!

F.Bahçe-G.Saray derbisinde kırmızı kart gören Volkan ve Sabri'nin daha önce de benzer hareketler yaptığı ortaya çıktı. Bir türlü uslanmayan iki büyük camianın kaptanının bu davranışları herkesi şaşırtırken, "Böyle kaptanlar gemi batırır" yorumlarına neden oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2013 Güncelleme 14 Mayıs 2013, 02:23
Böyle kaptanlar gemi batırır!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçı geride kalırken gözler yaşanan tatsız olaylar nedeniyle verilecek cezalara çevrildi. Bu maçta kırmızı kart gören Volkan Demirel ile Sabri'nin gırtlak gırtlağa kavga etmeleri ve birbirleriyle küfürleşmeleri herkesi şaşırtırken iki kaptanın geçmişte de suç dosyasının bir hayli kabarık olduğu ortaya çıktı. 27 Şubat 2008'de Volkan, Lincoln'e tekme atmış ve maç sonrasında Brezilyalı oyuncunun ailesine küfür ettiğini söyleyerek kendini savunmuştu. Bundan dolayı milli kaleci 4 maç ceza almıştı. Bu Volkan Demirel'in kayıtlara geçen ilk ciddi cezasıydı.

VOLKAN TOPU KALÇASIYLA KONTROL ETMİŞTİ
Volkan bu olaydan sonra EURO 2008'de bu kez Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta sahneye çıktı. Bu maçta rakip takımın golcüsü Koller'i iterek kırmızı kart gördü. 28 Mart 2010'da Volkan F.Bahçe'nin G.Saray1-0 yendiği maçta Ali Sami Yen'de topu kalçasıyla kontrol edince Galatasaray taraftarından çok büyük bir tepki almıştı.

SABRİ, EMRE'NİN BOĞAZINA YAPIŞMIŞTI
Tecrübeli eldivenin12 Nisan 2009'da 0-0 biten maçın sonunda G.Saray taraftarlarına cinsel organını tuttuğu iddia edildi. Sabri ise 13 Kasım 2008'de Kayseri maçında Ragıp'la kavga etmiş ardından 12 Nisan 2009'da F.Bahçe maçında Emre'nin boğazına yapışmıştı.
Reha Alp'e göre

3 MAÇ CEZA VERiLECEK
Eski PFDK üyesi Yusuf Reha Alp, Volkan ve Sabri'ye şiddetli hareketten dolayı 3 maç ceza verileceğini tahmin ettiğini söyledi. F.Bahçe'ye verilecek ceza için de, "Saha kapatma ya da seyircisiz oynama verilebilir" diye konuştu.

VOLKAN&SABRİ'YE 3-5 MAÇ ARASI
Derbide kırmızı kart gören Volkan ve Sabri'ye 3 ile 5 maç arası ceza gelmesi bekleniyor. Volkan Karabük ve kupadaki Trabzonspor, Sabri ise ligdeki Trabzonspor maçında takımlarındaki yerini alamayacak.