Alkış yok muz var kavga var

Sarı-Lacivertli tribünden bir kişinin Eboue'ye attığı muz derbi gecesinin en kötü hatırası oldu. Maçın son anlarında Volkan ile Sabri'nin kavga etmesi ve ardından kırmızı kart görmesi kötü hatıraya tuz biber ekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2013 Güncelleme 13 Mayıs 2013, 01:02
Alkış yok muz var kavga var

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 33. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk eden Fenerbahçe'de hafta boyunca süren alkış polemiğinin olumsuz etkileri vardı! Her iki takımın da sahaya çıktığında Fenerbahçeli futbolcuları akışlayan ve tribünlere davet eden Sarı-Lacivertli taraftarların bu tercihi çok da yoruma muhtaç bir şey değildi. Ancak tribünlerde ne yazık ki haddi aşanlar da vardı. Maçın ilk yarısında taç kenarında yerdeyken Eboue'ye muz atılması derbi gecesinin en kötü hatırası oldu.

BİZ BUNLARI AVRUPA'DA GÖRÜRDÜK!
Eboue'ye Avrupa liglerinde sıkça görülen ve ırkçılığın simgesi haline gelen muzun fırlatılması olaya şahit olanlarda büyük şok etkisi oluştururken, yine tribünlerden yabancı maddenin hatta içki şişesinin atılması da dikkatlerden kaçmadı. Tüm bu yaşananlara 90. dakikada kaleci Volkan ile Sabri'nin kavgası eklendi.

SEBEPSİZ KAVGA VE 2 KIRMIZI KART
Auta çıkan bir topta Volkan ile Sabri'nin çarpışmasıyla başlayan tartışma kavagaya dönüştü. Ortalık bir anda karıştı. İki futbolcu birbirlerinden takım arkadaşlarının müdahalesi sonucunda ayrılabildi. Arbedenin yatışmasının ardından Volkan ve Sabri kırmızı kart gördü. Uzatma dakikalarında Fener'in kalesi Mehmet Topal korudu.

KADIKÖY'DE BÜYÜK PATLAMA

Maç boyunca futbolcular arasında yaşanan gerginlik maçın son dakikasında zirve yaptı. Olayların yatışması yaklaşık 5 dakika aldı. İki futbolcu da kırmızıyla oyundan atıldı. Volkan'ın atılmasından sonra kaleye geçen M.Topal'a hiç top gelmemesi hiç ilginçti.

TWİTTER NOTLARI
* Teşekkürler Fenerbahçe. Bu da tesselli oldu. Webo ve Emre sezon başında olsa şampiyonduk.
* Galatasaray zaten şampiyondu. Öylesine çıkıp oynadılar. Ben G.Saray'ı motive göremedim.
* Galatasaraylılar'ın amacı tahrik edip Fener'e ceza aldırmaktı. Bu çok net ortaya çıktı...
* Bu son olsun. Aptalca puan kayıplarıyla ligi 2. bitirdik. Sezona krizle girmesek şampiyonduk.