Arena'ya şeytan geliyor

Beşiktaş'a getirdiği Portekizli yıldızlarla ün salan Mendes bu kez Galatasaray'la masaya oturdu... Ünlü menajer Nani için "İsterseniz bu işi bitiririm" derken Fatih Terim de onayı verdi. Yönetim önümüzdeki günlerde pazarlıklara başlayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2013 Güncelleme 11 Mayıs 2013, 02:19
Arena’ya şeytan geliyor

İÇİNDEKİLER

Drogba ve Sneijder'in gelişinin ardından transfer çıtasını çok yükseklere çeken Galatasaray yönetimi yine büyük düşünüyor!.. Birçok dünya yıldızıyla temasta olan Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine gelen son isim taraftarları ayağa kaldıracak cinsten. Alınan bilgilere göre Manchester United formasını giyen Nani, Galatasaray yolunda... Fakat bu kez transferle ilgili gelişmeler alışılmışın dışında gelişiyor. Çünkü transferi gündeme getiren Galatasaray yönetimi ya da teknik direktör Fatih Terim değil, bizzat Nani oldu! Manchester United'da mutlu olmadığını belirten Portekizli yıldızın menajeri Jorge Mendes'in önceki gün Galatasaray'la temasa geçerek, "Eğer isterseniz Nani'yi getiririm" dediği öğrenildi. Yöneticilerin bu durumu hemen Fatih Terim'e ilettiği, sol kanada tavkiye isteyen tecrübeli hocanın da onayı verdiği öğrenildi. Galatasaray'ın önümüzdeki hafta içinde Manchester United'la temasa geçerek pazarlıklara başlaması bekleniyor. İngiliz kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki Nani'nin bonservisinin 12 milyon Euro olduğu belirtildi.

BU SEZON SINIFTA KALDI!
Özellikle 2010-2011 sezonunda 33 maçta 9 gol, 19 asistlik müthiş bir performans sergileyen Nani, geçen sezon da 29 maçta takımına 8 gol ve 12 asistlik katkı yapmıştı. Fakat bu sezon Welbeck, Valencia ve Young'ın gerisinde kalan Portekizli futbolcu ligde sadece 11 maçta oynayabildi. Nani bu maçlarda 1 gol atarken, 3 asist yaptı ve beklentileri karşılayamadı.

ÇALIMLARI BAŞ DÖNDÜRÜCÜ
Orta alanın her iki kanadında da forma giyebilen Nani, uzaktan etkili şutları ve baş döndüren çalımları ile biliniyor. Ronaldo ile birlikte Portekiz Milli Takımı'nın en önemli kozu olan yıldız futbolcu, özel hayatındaki düzensizlikler nedeniyle sık sık manşetleri süslemişti. Nani, 2007 yılında tam 25 milyon Euro'ya S.Lizbon'dan M.United'a transfer olmuştu.

ONUR ÖZKAN