Jovanoviç Beşiktaş'a yakın

Kartal yeni sezonda öncelikle forvet hattını güçlendirmeye çalışırken Belçika basınında çıkan haberler ortalığı sarstı. Hugo Almeira'yı göndermeyi planlayan Beşiktaş'ın Jovanovic'i istediği öne sürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2013 Güncelleme 10 Mayıs 2013, 00:00
Jovanoviç Beşiktaş’a yakın

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş gelecek sezon yapılacak transferler için düğmeye bastı. Özellikle forvet hattına bitirici bir santrfor almak isteyen Siyah-Beyazlı yönetim çalışmalarını büyük bir gizlilik içersinde yürütüyor. Beşiktaş'ta bu çalışmalar sürerken Belçika basınından çarpıcı bir iddia geldi. Anderlecht ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Sırp yıldız Milan Jovanoviç'in Beşiktaş ile anlaştığı belirtildi. 32 yaşındaki oyuncunun bu kararı almasındaki en büyük etkenlerden birinin Anderlecht ile sözleşmesinin sezon sonu tamamlanması olduğu kaydedildi. Bugüne kadar Shakhtar Donetsk, Lokomotif Moskova, Standart Liege ve Liverpool'da oynayan tecrübeli golcü bu sezon Anderlecht forması ile çıktığı 26 lig maçında rakip ağlara 7 gol atarken, 13 kez asist yapma başarısı gösterdi.

BONSERVİS BEDELİ ÖDENMEYECEK
Beşiktaş Yönetimi'nin Hugo Almeida ve Niang konusunda belirsizlik yaşadığı ve bu iki oyuncuyu göndererek Milan Jovanovic ile anlaşmak istediği öğrenildi. Sırp oyuncunun bonservis bedeli olmaması tercih nedeni olurken Başkan Fikret Orman'ın yöneticilerle görüşerek bir durum değerlendirmesi yapacağı belirtildi.

ENERAMO GÜNDEMDEN DÜŞMEDİ
Beşiktaş'ın Jovanovic dışında menajerlerin önerdiği bazı isimler üzerinde durduğu öğrenildi. Bu arada Sivassporlu golcü oyuncu Eneramo'nun sezon sonunda serbest kalacak olması nedeniyle ciddi olarak düşünüldüğü belirlendi. Yönetimin tecrübeli oyuncunun menajeriyle görüşmesi bekleniyor.

HAVA HAKİMİYETİ ÇOK YÜKSEK
Jovanoviç hava hakimiyeti yüksek bir futbolcu olarak biliniyor. Bu sezon ligde 26 maçta forma giyen Sırp futbolcu 8 kez fileleri havalandırmayı başardı. Ancak bekleneni veremediği gerekçesiyle eleştirildi.