Gözyaşlarıyla gelen zafer

Benfica karşısında ilk yarının son dakikasında penaltı kaçıran Cristian gözyaşlarıyla soyunma odasına gitti... Hüngür hüngür ağlayan Brezilyalı yıldızı Volkan ve Kocaman teselli etti... Volkan "Üzülme senin için bu maçı alacağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2013 Güncelleme 26 Nisan 2013, 03:14
Gözyaşlarıyla gelen zafer

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Cristian, dün gece iki farklı duyguyu birden yaşadı. Karşılaşmanın ilk yarısının son dakisında kahrolan Brezilyalı, bitiş düdüğünde ise inanılmaz bir mutluluk yaşadı. Karşılaşmanın 44. dakikasında Fenerbahçe'nin sağ kanadından gelişen atakta ceza sahasına giren Gökhan Gönül, Ola John tarafından yere indirildi. Maçın hakemi Mazic tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cristian ise, herkesin nefeslerini tuttuğu anda topu direğe nişanladı. Sarı-Lacivertli renklere gönül verenler kahrolurken Cristian da gözyaşları içerisinde soyunda odasına gitti.

"BÖYLE OYNARSAK MUTLAKA KAZANIRIZ"
Soyunma odasında ise bütün takım Cristian için seferber oldu. Brezilyalı oyuncunun gözyaşları içinde kalması karşısında arkadaşına destek veren Volkan "Üzülme Cristian. Bu maçı kazanacağız. Böyle oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok" dedi.

CRİSTİAN: HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Brezilyalı oyuncu, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Penaltıyı kaçırdığım an yaşadıklarımı anlatamam. Tüm dünya başıma yıkıldı. Gözyaşlarımı tutamadım. Bana destek veren arkadaşlarımla maçı kazandık. Herkese teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

56. MAÇTA KAÇAN 2. PENALTI OLDU

Fenerbahçe, 2013 yılında oynadığı 56 resmi maçta 6 penaltı kazandı. Sarı-Lacevirtliler'de bu penaltıları 5 farklı oyuncu atarken, bunların 2 tanesi ise ağlarla buluşmadı.

SOYUNMA ODASINDA KOCAMAN TESELLİ!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, maçın 45. dakikasında penaltı kaçıran Cristian'a soyunma odasında sarılıp moral verdi ve ikinci yarıya uğurladı.