Ersan kurtaramadı

NBA'de Milwaukee Bucks forması giyen temsilcimiz Ersan İlyasova, play-off serisinde takımının Miami Heat'e 98-86 yenilip 2-0 geriye düştüğü maçta 21 sayı atsa da mağlubiyeti önleyemedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2013 Güncelleme 25 Nisan 2013, 00:00
Ersan kurtaramadı

İÇİNDEKİLER

NBA'de Milwaukee Bucks forması giyen temsilcimiz Ersan İlyasova, play-off serisinde takımının Miami Heat'e deplasmanda 98-86 yenilerek 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada 21 sayı kaydetse de takımının mağlubiyetine engel olamadı. Attığı 21 sayının yanı sıra 6 ribaunt ve 1 de asistle oynayan Ersan İlyasova, takımının en skorer ismi oldu.

WADE VE LEBRON COŞTU
Miami Heat'te ise 21 sayı atan Dwyane Wade ve 19 sayı kaydeden LeBron James takımlarını sırtlayan isimler oldu. Chris Bosh, Shane Battier ve Chris Andersen de attıkları 10'ar sayıyla galibiyete katkıda bulunan basketbolcular oldular. İKİ

MAÇ DAHA YAPILDI
Play-offlarda Miami Heat-Milwaukee Bucks maçının yanı sıra iki karşılaşma daha vardı. sahasında Boston Celtics'i ağırlayan New York Knicks rakibini 87-71 yenip seriyi 2-0 yaptı. Golden State Warriors ise Denver Nuggets'ı 131-117 yenip seriyi 1-1'e getirdi.

AŞIK'LI CHİCAGO EŞİT DURUMDA
NBA'deki bir diğer temsilcimiz Ömer Aşık'ın formasını giydiği Chicago Bulls ise Brooklyn Nets ile olan eşleşmesinde seriyi 1-1 beraberlikle götürüyor. Seriye ilişkin görüşlerini açıklayan Ömer, "Her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz" diye konuştu.