Lua Lua hayat verdi

Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Karabük, son sıradaki Mersin önünde çok zorlandı Ama 74'de Lua Lua 3 puanı getirdi. Mersin böylece Süper Lig'den düşen ilk takım oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2013 Güncelleme 21 Nisan 2013, 01:00
Lua Lua hayat verdi

İÇİNDEKİLER

Karabük nefes aldı... Düşme korkusunu çok yakından hisseden Karadeniz ekibi, Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 yenip çok önemli bir galibiyet aldı. Mersin bu sonuçla ligden düşen ilk takım oldu.

İLK YARIDA ÇOK FIRSAT KAÇTI
17. dakikada Gökhan Ünal kafayla yaptığı vuruşa İlhan Parlak vuramadı. 22. dakikada Lua Lua'nın kullandığı serbest vuruşta kale çizgisi önündeki Yiğit'in kafa vuruşunda top az farkla direğin dibinden auta çıktı ve devre 0-0 bitti.

BÜYÜK BASKI GOLÜ GETİRDİ
2. yarıda rakip kaleye büyük baskı kuran Karabük, 74. dakikada Lua Lua'nın golüyle öne geçti. Kalan dakikalarda skoru koruyup 3 puanı aldı.

3 DAKİKADA 3 DİREK!
Maçın ikinci yarısında gol için çok bastıran Karabükspor direkleri geçemedi... 60. ve 63. dakikada Lua Lua uzaktan şutları, 61. dakikada ise İlhan Parlak'ın kafası direkte patladı. Fakat Kırmızı-Mavililer pes etmedi ve Lua Lua'nın 74. dakikadaki golüyle 3 puanı almasını bildi.