Ya Florya ya Samandıra

Ada'nın en saygın gazetelerinden The Independent, 32 yaşındaki John Terry'nin sezon sonunda Chelsea'den kesin olarak ayrılacağını belirterek, "İlk olasılık Türkiye gözüküyor. Hem Galatasaray hem Fenerbahçe onu istiyor" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2013 Güncelleme 20 Nisan 2013, 02:08
Ya Florya ya Samandıra

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonda savunmasını önemli bir yıldızla takviye etmek isteyen Galatasaray ve Fenerbahçe aynı ismin peşine düştü!.. Bu iddia, İngiltere'nin en saygın gazetelerinden The Independent'a ait. Gazeteye göre sezon sonunda Chelsea'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan John Terry'nin yolu Türkiye'ye düşebilir. 32 yaşındaki stoperin hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'den teklif aldığını öne süren The Independent, "Terry için en güçlü ihtimal İstanbul" yorumunu yaptı.

BENITEZ GÖNDERİLSE DE AYRILACAK!
Bu sezon teknik direktör Rafael Benitez'le yıldızı bir türlü barışmayan John Terry'nin daha forma giyeceği bir takıma gitmek istediği belirtiliyor. İngiliz basınına göre sezon sonunda Benitez'in gönderilmesi de tecrübeli yıldızın kaderini etkilemeyecek. Terry'ye Türkiye dışından Rusya'dan teklifler olduğu iddia ediliyor.

KARİYERİ ÇOK ÖNEMLİ KUPALARLA DOLU
West Ham Akademisi'nin yetiştirdiği yıldızlardan biri olan John Terry, 1998 yılından bu yana Chelsea formasını giyiyor. İngiliz ekibiyle geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu yaşayan İngiliz stoper, 2005, 2006 ve 2010'da elde edilen Premier Lig zaferlerinde de başrol mimarlarından birisi olmuştu.

BU SEZON ESKİ GÜNLERİ MUMLA ARATIYOR!
İngiliz futbolunun gelmiş geçmiş en önemli stoperlerinden biri olan John Terry bu sezon ligde sadece 12 maça çıktı ve büyük hayal kırıklığı yarattı.