100'ünden düşen bin parça

G.Saray'da cezaları nedeniyle tribünde maçı izleyen teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenör Hasan Şaş ve kulübede oturan Davala gollerden sonra tebessüm dahi etmedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2013 Güncelleme 20 Nisan 2013, 00:50
100’ünden düşen bin parça

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Elazığspor'u 3-1 yenip şampiyonluğa bir adım daha atarken Arena'da büyük coşku yaşandı. 3 kişinin gollerden sonra tepkisiz kalması dikkat çekti.

YERLERİNDEN KALKMADILAR
Tahkim tarafından cezalarında indirime gidilmeyen ve maçı tribünde izleyen teknik direktör Fatih Terim ile yardımcısı Hasan Şaş ve cezasını tamamlayarak kulübedeki yerini alan Ümit Davala gollerden sonra sevinmedi. Drogba'nın attığı ikinci gol sonrası kulübeye koşmasıyla ortaya güzel bir enstantane çıkarken Terim, Şaş ve Davala'nın yerlerinden bile kalkmaması ise tepki Türkiye Futbol Federasyonu'na bir tepki olarak yorumlandı.

ÜMİT DAVALA ESAME'DE DE YER ALMADI
Sarı-Kırmızılı takımda cezası geçen hafta yapılan Kardemir Karabükspor maçında biten ve kulübedeki yerini alan Ümit Davala'nın adının esame listesine yazılmayıp kaleci antrenörü Taffarel'in geçen hafta olduğu gibi antrenör olarak listeye yazılması da yine federasyona gösterilen bir tepki olarak yorumlandı.

TARAFTAR DA TEPKİ KOYDU
Arena'yı dolduran Sarı-Kırmızılı taraftarlar da teknik direktörleri Fatih Terim'e sahip çıktı. Maç öncesi Terim'i sevgi tezahüratları yapıldı. Tribünler, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören içinse, "Demirören istifa" diye bağırdı.

Savaş ÇORLU