Terim'e bir şok daha

Dün toplanan Tahkim Kurulu, tecrübeli teknik adama verilen 9 maçlık cezayı onayladı... Kurul, Hasan Şaş'ın 2 maçlık cezasına yapılan itirazı da reddetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2013 Güncelleme 19 Nisan 2013, 00:24
Terim’e bir şok daha

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da dün tüm gözler Tahkim Kurulu'ndaydı... Fatih Terim'e verilen 9 maçlık cezanın indirilmesini bekleyen Sarı-Kırmızılılar'a kötü haber geldi. Öğlen saatlerinde toplanan kurul, Fatih Terim'le ilgili yapılan itirazı kabul etmedi ve 9 maçlık cezayı onayladı. Böylece İmparator'un sezonu kapatması ve önümüzdeki haftanın ilk 3 maçını da tribünden izlemesi kesinleşti. Tahkim Kurulu, yardımcı antrenör Hasan Şaş'ın iki maçlık cezasına yapılan itirazı da geri çevirdi. Bu akşam TT Arena'da oynanacak Elazığspor maçında, 1 maçlık cezası sona eren Ümit Davala teknik sorumlu olarak görev yapacak.

EMENİKE'NİN AVUKATI SAVUNDU!
Tahkim Kurulu'na sözlü olarak ifade vermeyen Fatih Terim'i avukat Rezan Epözdemir'in savunduğu belirlendi. Epözdemir aynı zamanda eski Fenerbahçeli Emmnuel Emenike'nin de avukatlığını yapıyor. Ayrıca Abburrahim Albayrak da Terim için Tahkim'e ifade verdi. Fakat sonuç alınamadı.