10'dan Şahan'e resital

Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor'u 57. dakikada Olcay Şahan'ın golüyle devirdi ve Avrupa yürüyüşünü sürdürdü. Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Kartal'a karşı 10. lig maçını da kazanamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2013 Güncelleme 16 Nisan 2013, 03:10
10’dan Şahan’e resital

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de 31 gün sonra taraftarıyla buluşan Beşiktaş, evinde Medical Park Antalyaspor'u 1-0 yenerek kendine geldi. Maçın ilk dakikalarında iki ekip de kontrollü bir oyunu tercih ederken mücadelenin ilk tehlikeli pozisyonunu 7. dakikada Medical Park Antalyaspor buldu. Isaac Promise ceza alanına girdikten sonra ortasını yaptı. Tita topu kontrol ettikten sonra ayağının üstüyle vuruşunu yaptı. İskoç kaleci Mcgregor'dan dönen top Diarra'nın önünde kaldı. Tecrübeli golcünün vuruşunu McGregor kornere çeldi. İlk yarıda iki takım da önemli denecek bir pozisyon bulamadı. Durgun Kartal, ikinci yarıda adeta esti. İkinci yarıya dua ederek başlayan Beşiktaşlı Olcay Şahan, 57. dakikada Oğuzhan Özyakup'un pasında topu Ndjock'un yanından ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. Golden sonra Siyah-Beyazlılar Antalya kalesine yağmur gibi aktı! 62. dakikada Mustafa Pektemek, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderemedi.

OĞUZHAN ÖZYAKUP ANTALYA'YI FENA KARIŞTIRDI!

71. dakikada günün başarılı ismi Oğuzhan Özyakup bu kez kaleciyle karşı karşıya kalan isimdi. Ama o da fileleri havalandırmayı başaramadı. 80'de Oğuzhan bir kez daha yüzde yüzlük golü kaçırdı. Siyah-Beyazlılar, 85'te bir kez daha tehlikeli geldi. Oğuzhan'ın pasında Fernandes kaleyi karşıdan gören pozisyonda uzak mesafeden vuruşunu yaptı. Kaleci Ndjock bir kez daha müdahale ederek meşin yuvarlağın ağlarla buluşmasını engelledi.

GOLÜNÜ ATTI TRİBÜNLERİ SUSTURDU!
Maçın tek golünü atan Olcay Şahan golden sonra hocasına koştu ve maçın başında Samet Aybaba aleyhine tezahürat yapan tribünlere, "Susun" diye bağırdı. Formasındaki armasını tutan ve "Bunun için oynuyoruz" diyen Olcay'ı hocası Aybaba sakinleştirdi.