Cinnetten cennete

3'de Burhan'ın golüyle geriye düşen Aslan, 29'da Dany'nin atılmasıyla şoka girdi. Tam bir sinir harbine dönen maçta harika bir geri dönüş yapan Sarı- Kırmızılılar, Melo (pen.) ve Drogba'nın iki golüyle hayati bir 3 puan aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2013 Güncelleme 07 Nisan 2013, 02:25
Cinnetten cennete

İÇİNDEKİLER

Arena'daki unutulmaz gecede Cimbom güldü... Ligin dibindeki Mersin İdman Yurdu'nu konuk eden lider Galatasaray uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek maçta sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

MERSİN MÜTHİŞ BAŞLADI
Tam bir sinir harbi şeklindeki karşılaşmaya konuk Mersin şok bir golle başladı. 3. dakikada gelişen atakta Gökhan Zan adeta asist yaptı, Burhan da topu ağlara yolladı: 0-1. Ardından sahneye Muslera çıktı. Uruguylı kaleci önce Burhan sonra Lawal ve Culio'nun pozisyonlarında gole izin vermedi.

KADER ANI 39. DAKİKA
23. dakikada Sneijder'in kullandığı serbest atışta Burak Yılmaz'ın kafa vuruşu üst direkten döndü. 29. dakikada maçın kader anlarından birisi yaşandı. Hakem Süleyman Abay son adamı düşürdüğü gerekçesiyle Dany'ye kırmızı kart gösterdi ve Galatasaray 10 kişi kaldı. 37. dakikada Burak Yılmaz'ın kullandığı serbest vuruşta top bir kez daha direkte patladı. 44. dakikada hakeme tepkisi nedeniyle Fatih Terim tribüne gönderildi. 57. dakikada Drogba mutlak pozisyonda topu dışarı attı. 60. dakikada Drogba ceza sahası içinde yerde kaldı ve Süleyman Abay beyaz noktayı gösterdi.

DROGBA ŞOV
64. dakikada Amrabat vurdu, Bicik kurtardı. 70. dakikada Sabri'nin sert basında Drogba'nın kontrol etmek istediği top ağlara gitti: 2-1. İki dakika sonra Hasan Şaş da tribüne gönderildi. 81. dakikada ise tribüne gönderilen son isim Ümit Davala oldu. Bitime 6 dakika kala Hamit'in harika asistinde Drogba yine sahneye çıktı ve şık bir kafa vuruşuyla gerilimli maçın skorunu belirledi: 3-1... Galatasaray böylece puanını 56'ya çıkardı.



TWİTTER NOTLARI
@DoaGezer G.Saray herşeye rağmen bu sene de şampiyon olacak! Durduramazsınız..
@seyhan721 Az önce kapı çaldı açtım Süleyman Abay bana sarı kart gösterip gitti....
@Egehanyorulmaz Sahadakini tribüne yollarsan, tribündeki sahaya iner! Abay yanlış yaptı.
@Miray- Ozblk19058 Masor'u Takimi yonetir. Futbolcusu penalti kurtarir, kalecisi gol atar..
@twetimgeldi elinizden geleni ardınıza koymayın. ne hakem, ne fedarasyon, kimse G.Saray'ı durduramaz