Oh be! Dünya varmış

Trabzonspor Avni Aker'deki kader sınavında Antalyaspor'u Volkan ve Yasin'in golleriyle devirdi. Henrique yaptığı 2 asistle maça damgasını vuran isim oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2013 Güncelleme 01 Nisan 2013, 00:51
Oh be! Dünya varmış

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor komadan çıktı... Ligde son 3 haftada 8 puan kaybederek küme düşme tehlikesinin içine giren Bordo- Mavili takım kader maçında Antalyaspor'u 2-0 yenerek altın değerinde 3 puan aldı. Maça taraftarının büyük desteğiyle başlayan Bordo-Mavili takım karşılaşmanın ilk 20 dakikasında sonuca bir an önce gidebilmek için amansız bir baskı kurdu. Konuk Antalyaspor ise oyunu daha çok kendi yarı alanında kabul ederken rakibi önünde özellikle kontrataklarla etkili olmaya çalıştı.

VOLKAN ŞEN'İN GOLÜ AVNİ AKER'İ AYAĞA KALDIRDI
Trabzonspor aradığı gole 27. dakikada kavuştu. Alanzinho'nun pasına hareketlenen Henrique hiç bekletmeden topu sol çaprazdaki Volkan'a gönderdi. Yıldız oyuncunun şutunda top Hakan'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu ve Bordo-Mavili takım bu golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra 2 takımın çabası sonucu değiştirmeyince Trabzon devreyi 1-0 önde kapattı.

81'DE OYUNA GİREN YASİN 82'DE SKORU İLAN EDEN GOLÜ ATTI
Antalyaspor 2. yarı riski göz önüne alarak hücuma daha çok çıktı. 49'da Mehmet'in vuruşunda top Onur'da kaldı. 55'te Isaac'ın sert şutunda top üstten dışarı gitti. 73'te Ömer'in kafa vuruşunda Onur açıyı iyi kapatarak gole izin vermedi. 82'de Henrique Yasin'e mükemmel bir pas verdi. Bu oyuncu şık bir vuruşla farkı 2'ye çıkardı. Trabzonspor maçı 2-0 kazandı.