Fenerbahçe tarihi dönemeçte

Webo ile taşların oturduğunu söyleyen Kocaman "Emre'yi takıma katkı sağlayacağı için istedim. Topal, Lazio maçına yetişecek. Salih için şansımızı zorluyoruz... 16 tane final maçımız var... 3 kupayı da alabilir, 3'ünü de kaybedebiliriz. Tarihi bir dönemeçteyiz ve bıçak sırtındayız" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2013 Güncelleme 31 Mart 2013, 00:31
Fenerbahçe tarihi dönemeçte

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, dün önemli açıklamalarda bulundu. "Belhanda gelseydi sistem ne olurdu" sorusunu cevaplayan Kocaman, "Aslında sistemimiz Webo ile değişti. Dizilişimiz aynı ancak oyuncu profilleri değişti. Forvetin arkasında oynayan oyuncuyu biraz daha iki yönlüye çevirdim. Cristian'ı, Salih'i bazen de Meireles'i kullanıyorum. Bu sefer öndeki 2 oyuncuyu tamamen ofansif forvet haline getirdik" ifadesini kullandı.

SAKATLIK HABER VERİLMELİ
Salih Uçan'ın sakatlığı hakkında konuşan Kocaman, "Derdimiz insanları yaralamak, zor duruma düşürmek değil. Gökhan Gönül ile ilgili de milli takımda bir şey olmuştu. Sağlam diye gelmiş kırık çıkmıştı. Salih'te de aynı durumla karşılaştık. Bu hafta Salih'i kullanmayacağız Lazio maçı için ise yüzde 5-10 ihtimal var. En formda zamanıydı ama kullanamıyoruz" dedi. 14 günde 5, toplamda 16 final maçı oynayacaklarını söyleyen Kocaman şöyle devam etti:

TARİHİ DÖNEMEÇTEYİZ
"Tarihi bir dönemeçten geçiyoruz. 3 kupayı da alabiliriz 3'ünü de kaybedebiliriz. Bıçak sırtındayız. Bu yüzden her maçımız final... Lazio ile burda oynayacağımız maçta gol yemek istemiyoruz. Ama nefese nefese oynayacağımız 2 maç olacak. Bazı oyuncular 1 sene sonra gerçek transfer oluyor. Sow da böyle bir transfer. Üzerine ilave ederek gitmeye başladı."

BÖYLE CEZA OLMAZ
Aykut Kocaman "Caner suçu itiraf etse ceza almayacaktı. Ama işlemediği bir suçu nasıl itiraf etsin. Bu ceza sistemi kalkacaktır" dedi
Teknik direktör Aykut Kocaman, PFDK'nın ceza sistemine de eleştiri getirdi.

MANTIKSIZLIK!
Kocaman, "Eskişehir maçında Caner'in yanındaki futbolcu, 'Küfürü o etmedi ben ettim' diyor. Eğer Caner işlemediği suçu kabul etseydi belki ceza almayacaktı. Ama biz doğrusu neyse o olsun dedik. Bir tarafta suç ve cezası var. Diğer tarafta suç yok ama oyuncu suçu yaptım derse cezası erteleniyor. Mantıken doğru değil" dedi. Kocaman, Antalya maçındaki erteleme talebini kendisinin Abdullah Avcı'ya ilettiğini ama kabul edilmediğini söyledi.