Parayı seçmedim fedakarlık yaptım

Hakkında ortaya atılan, "G.Saray'a geç katılmasının sebebi para" iddialarını reddeden Melo, "Ben burada kalmak için büyük fedakarlık yaptım. Çünkü takımımı ve taraftarı seviyorum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2013 Güncelleme 30 Mart 2013, 01:11
Parayı seçmedim fedakarlık yaptım

İÇİNDEKİLER

Cimbom'un haşarı yıldızı Felipe Melo; hedefleri, İstanbul'da yaşadıkları ve bilinmeyenlerini TAKVİM'e anlattı... İlk olarak Real Madrid eşleşmesini değerlendiren Brezilyalı yıldız, "Çok önemli bir rakibe karşı oynayacağız. Ama siz de son derece önemli ve güçlü bir takımız. Bu engeli aşarak yarı finale kalmak istiyoruz. Fakat önce İstanbul BB maçını düşünüyoruz" dedi. Şampiyonluk yarışı hakkında da açıklamalar yapan Melo, "Şu anda en yakın rakibimiz Fenerbahçe'nin 4 puan önündeyiz ve şampiyonluğa en yakın takımız. Ama başta Fenerbahçe olmak üzere tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Kiminle oynarsak oynayalım farketmez. Herkes bizi zorlayabiliyor" diye konuştu.

PITBULL SEVİNCİME KİMSE KARIŞAMAZ
Felipe Melo gollerden sonra yaptığı 'pitbull' sevincini eleştirenlere de tepki göstererek, "Aslında bu eleştiriler beni ilgilendirmiyor. Taraftar memnunsa benim için sorun yok. Benim için onların düşüncesi önemli. Gol, futbolun meyvesidir. Bunun için herkes isterdiği sevinci yaşayabilir. Bu konudaki eleştirileri saçma buluyorum" dedi.

YENİDEN ESKİ GÜCÜME KAVUŞUYORUM
Transfer döneminde kendisi için ortaya atılan "Pazarlıklar uzadı çünkü daha fazla kazanmak istedi" iddiaları yanıtlayan Felipe Melo, "Kesinlikle doğru değil. Ben Galatasaray'da kalmak için fedakarlık yaptım. Fakat takıma geç katılmam performansımı olumsuz etkiledi. Şu anda eski gücüme geri dönüyorum" ifadesini kullandı.

GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYORUM
Sezon sonunda yeniden sözleşmesinin biteceğini söyleyen Felipe Melo, "Galatasaray'da çok mutluyum ve kalmak istiyorum" dedi.

FATİH TERİM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Teknik Direktör Fatih Terim'in hayatındaki en önemli insanlardan biri olduğunu ifade eden Felipe Melo, "Onunla çalıştığım için çok mutluyum' dedi. Yeniden milli takıma seçilmenin hayalini kurduğunu belirten Brezilyalı yıldız, "Dünya Kupası'nda çok eleştirildim. Ben milli takım için inancımı her zaman içimde koruyorum. O formayı giymek en büyük isteklerimden birisi" diye konuştu.