007 Mourinho

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Barcelona ile aralarındaki rekabeti bambaşka bir boyuta taşıyarak, PSG'ye Devler Ligi'ndeki rakibi Barça'nın tüm eksik yönlerini anlattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2013 Güncelleme 30 Mart 2013, 01:05
007 Mourinho

İÇİNDEKİLER

Real Madrid'in çılgın teknik direktörü Jose Mourinho, ezeli rakipleri Barcelona ile olan ezeli rekabeti bambaşka bir boyuta taşıdı. Fransız Gazetesi L'Equipe'nin iddiasına göre Portekizli teknik adam, Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Paris Saint Germain'in teknik direktörü Carlo Ancelotti'ye bir dvd hazırlayıp göndererek Katalan ekibinin tüm açıklarını anlattı ve onları nasıl alt edeceklerini belirtti.

SAVUNMALARI KISA!
Ezeli rakibi Barcelona'ya son 7 maçta sadece 1 kez yenilen Real Madrid'in deneyimli hocasının Katalan ekibinin savunmasının kısa isimlerden oluştuğunun altını çizerek yan ve duran toplara zaafları olduğunu, bu noktaların kullanılması gerektiğini söylediği iddia edildi. Portekizli teknik adamın belirttiği bir başka noktanın ise Paris temsilcisinin, Barcelona stoperlerine baskı kurması gerektiği yönünde olduğu öğrenildi. Mourinho'nun Katalan ekibinin oyunu geriden kurduğunu belirterek, buna izin verilmemesi yönünde tavsiyede bulunduğu ifade edildi.

ASIL TEHLİKE XAVI VE INIESTA
Mourinho'nun Ancelotti'ye gönderdiği DVD'de özellikle Xavi'ye dikkat edilmesi gerekliliği üstünde durduğu da yer alan iddialardan. Messi'nin yetenekli bir isim olduğunu belirten Mourinho'nun, oyunu geriden kuran Xavi ve Iniesta'ya daha dikkat edilmesi üzerinde durduğu öğrenildi.

TEPKİ MERAK KONUSU!
Katalan ekibinin bu gelişmeye nasıl tepki vereceği ise merak konusu.

BARÇA'YI ÇÖZEN iSiM O!
Real Madrid'in hocası Mourinho, Barcelona'ya karşı son 7 maçta 1 kez kaybetti. Barça'yı çözen adam olarak tanınan Mourinho, Chelsea ve Inter hocasıyken de Devler Ligi'nde Barcelona'yı saf dışı bıraktı.

HAREKETİ UNUTULMUYOR
Inter ile Barça'yı elerken tribünlere yaptığı hareket halen konuşuluyor.