İngiliz efsanesi Kadıköy yolunda

Daily Mail gazetesinde, sözleşmesi 2014'te bitecek Terry'yi alarak Galatasaray'ın yıldızlarına cevap vereceği belirtilirken, İngiliz stoperin Chelsea ile yeni bir mukavele imzalamasının düşük bir ihtimal olduğu ifade edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2013 Güncelleme 27 Mart 2013, 02:12
İngiliz efsanesi Kadıköy yolunda

İÇİNDEKİLER

Transfer dönemine üç aydan kısa bir süre kalırken İngiliz basını ise transfer haberleri konusundaki yayınlarına devam ediyor. İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Daily Mail'de bugün Fenerbahçe ile ilgili bir iddia yer aldı.

MİLLİ TAKIMIN BANKOSU
2014'te sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki İngiliz stoper John George Terry'nin Fenerbahçe'nin hedefinde olduğu öne sürüldü.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR
Haberde F.Bahçe'nin geçtiğimiz sene Dirk Kuyt'ı Liverpool'dan transfer ettiği belirtilirken Galatasaray'ın ligde lider durumda olduğu ve bu yaz Didier Drogba ile Wesley Sneijder gibi iki ismi kadrosuna kattığı ifade edildi. Habere gelen yorumlardan birinde ise İngiliz bir taraftar Terry'nin Chelsea tarafından yeni kontrat ile karşılanmasının mümkün olmadığı ve Lampard'ta olduğu gibi takımdan ayrılmasının muhtemel olduğu görüşünü savunuluyor. Diğer bir yorum şu şekilde "Chelsea'den yeni kontrat alma şansı yok. Türkiye'ye gider mi diye endişeliyim. Terry de Lampard gibi olacak. Birçok cevapsız soru ve her maç menajere karşı yapılan tezahürat gibi taraftarın işleyeceği yeni konu..." Kısa bir süre önce yerli medyada Terry'nin menajerinin İstanbul'a geldiği ve F.Bahçe ile görüştüğü yazılıp çizilmişti.

TERRY ÇABUKLUĞU İLE ÖN PLANDA
32 yaşında ve 1.87 boyundaki John Terry, hala İngiliz milli takımının kaptanlığını yapıyor. 15 sezondur Chelsea'de forma giyen Terry, istikrarlı oyunuyla göze çarpıyor. Tecrübeli stoperin sezon sonunda kesinlikle İngiltere'den ayrılacağı konuşuluyor.