Cimbom Arroyo ile Kartal'ı avladı

Beko Basketbol Ligi'ndeki dev derbide Galatasaray eski Beşiktaşlı Carlos Arroyo'nun 17 sayısıyla Kartal'ı avladı. 20. galibiyetle liderliği Anadolu Efes'ten devraldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2013 Güncelleme 26 Mart 2013, 00:25
Cimbom Arroyo ile Kartal’ı avladı

İÇİNDEKİLER

BEKO Basketbol Ligi'ndeki derbide Galatasaray Medical Park, deplasmanda Beşiktaş'ı 76-72 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

TUTKULU
Galatasaray, derbide son çeyreğe 12 sayı üstünlükle girdi. Cevher Özer ve Tutku Açık'ın 3'lükleriyle maçın bitimine 2 dakika 40 saniye kala farkı 5'e indiren Karakartal, yine bu ikili sayesinde bitime 1:26 kala skoru 66-64'e taşıdı.

ARROYO FARKI
Son saniyeleri büyük bir heyecan içinde geçen maçta Carlos Arroyo'nun hatasız oyunu Galatasaray Medical Park'a 76-72'lik galibiyeti getirdi. Galatasaray, ezeli rakibini yenerek Beko Basketbol Ligi'nde üst üste 10. maçını da kazanmış oldu.

BU ZAFER ÖNEMLi
Galatasaray Medical Park Başantrenörü Ergin Ataman, derbiden sonra önemli açıklamalar yaptı. Ataman, "Çok önemli bir derbi maçı kazandık. Lig liderliği yolunda tabii ki deplasmanda; çok iyi motive olmuş, üst düzey bir mücadeleye hazır buraya gelmiş Beşiktaş karşısında alınan bu galibiyet bizim için çok değerli" ifadelerini kullandı.