Ada'dan en'f'es teklif

İngiliz gazetesi Bursaspor'da yıldızı her geçen gün parlayan Enes Ünal için 3 büyük kulübün rekabete girdiğini yazdı. Daily Mail, "Enes geleceğin starı olmaya aday" yorumunu yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2013 Güncelleme 26 Mart 2013, 00:00
Ada’dan en’f’es teklif

İÇİNDEKİLER

Enes Ünal paylaşılamıyor... İngiltere'nin saygın gazetelerinden biri olan Daily Mail, Bursaspor'da yıldızı parlayan ve her geçen gün oynadığı futbolla geleceğin büyük yıldızı olarak lanse edilen Enes'e İngiltere'nin 3 büyük kulübünün kanca taktığını yazdı. Gazete başta Chelsea kulüpleri olmak üzere M.United ve M.City'nin Enes'in peşinde olduğunu öne sürerek, "3 kulüp bu oyuncu için amansız bir rekabete girdi. 16 yaşındaki oyuncu üstün yetenekleriyle şimdiden farkediliyor. Bu oyuncunun Türkiye'de yapılacak FIFA U20 Dünya Kupası'nda forma giymesi bekleniyor" dedi. Gazete Yeşil-Beyazlı kulübün altyapıdan sorumlu yöneticisi Necmettin Kocaman'ın, "Chelsea'den Enes için teklif gelecek. Ancak biz oyuncumuzun A takımda forma giymesini istiyoruz" sözlerine yer verirken Enes'in Türkiye'deki 3 büyük kulübün de kıskacın da olduğunu yazdı.

ADA DIŞINDAN DA BİRÇOK KULÜP PEŞİNDE
Bursaspor'un altyapısından yetişen 16 yaşındaki Enes Ünal için Chelsea'nin 2 milyon Euro'luk teklif yaptığı öğrenildi. Manchester United ve Manchester City'nin de benzer rakamlar verdiği öne sürüldü. 3 İngiliz kulübünün dışında Enes'le Santos, Inter, Juventus, Mönchengladbach ve Villareal kulüplerinin de ciddi biçimde ilgilendiği gelen bilgiler arasında.

250'YE YAKIN GOL KAYDETTİ
Enes Ünal Bursaspor forması altında U-15, U-16 kategorilerinde ve milli takımda bugüne kadar 250'ye yakın gol kaydetti. Bursaspor'un eski kaptanı Mesut Ünal'ın oğlu olan Enes oynadığı futbolla göz kamaştırıyor.

HEP GÜNDEMDE
Mesut Ünal, oğlunun Batalla'dan bile daha çok gündemde olduğunu dile getirerek, "Bu durumun ona zarar vermesinden korkuyorum. Onun için en doğru kararı vereceğiz" dedi.

TAM BİR GOL CANAVARI
Bursaspor altyapısında gösterdiği çıkışla devlerin bile dikkatini çeken Enes tam bir gol canavarı. Hava hakimiyeti süper olan 16 yaşındaki oyuncu sert şutları ve son vuruşlardaki becerisiyle göze girdi.

BURSASPOR'DA HERKES ONU KONUŞUYOR
Bursaspor camiasında en popüler isim olan Enes herkesin dikkatini çekiyor. Genç oyuncu Yeşil-Beyazlı camianın da nazar boncuğu durumunda.