Sonuna kadar savaşacağız

Sakatlığının geçmek üzere olduğunu söyleyen Webo "3 kulvarda birden mücadele etmek gurur verici. Lig şampiyonluğu için de hakemin son düdüğüne kadar savaşacağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mart 2013 Güncelleme 24 Mart 2013, 00:00
Sonuna kadar savaşacağız

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Kamerunlu gol silahı Pierre Webo sakatlığı ve Sarı-Lacivertli ekibin hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tedavi sürecinin çok iyi gittiğini vurgulayan Webo, "Tünelin sonundaki ışığı gördüm. Umarım ilk lig maçında sahada olurum" dedi. Takım olarak 50 maça yaklaştıklarını, sezon sonunda 60'ı geçeceklerini vurgulayan Kamerunlu futbolcu, "Çalışmak kadar dinlenmek de önemli" ifadesini kullandı.

TAKIM RUHUNU SAHAYA YANSITMAYA DEVAM EDECEĞİZ
3 kulvarda birden yarışa devam etmenin gurur verici olduğunu da söyleyen Webo, şöyle devam etti: "Biz takım olarak tüm maçlara sonuna kadar konsantre olursak ve özellikle son dönemde yakaladığımız takım ruhunu takım oyununu sahaya yansıtmaya devam edersek son maça kadar ligin son düdüğüne kadar şampiyonluk şansımızın olduğunu söylemek istiyoruz."

LAZİO'YU ELEYECEK GÜÇTEYİZ
UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Lazio'nun köklü bir kulüp olduğunu vurgulayan Webo, "İtalya'daki maç seyircisiz oynanacak. Bu bizim için avantaj. Turu geçmek için tüm gücümüzü ortaya koyacağız" dedi.