Jose Mourinho Galatasaray'a hayran kaldı

Jose Mourinho, sarı kırmızılı takımı Kayseri’de izledi, yorumu Şota’ya yaptı. Real Madrid Teknik Direktörü, özel uçakla geldiği Kayseri’de stattan ayrılırken, G.Saray’ın zor ve değişik bir takım olduğunu söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2013 Güncelleme 18 Mart 2013, 20:27
Jose Mourinho Galatasaray’a hayran kaldı

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki karşılaşma öncesi rakibinin son deplasman maçını canlı izlemek isteyen Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho dün Kayseriye geldi. Özel uçakla Madrid'den Kayseri'ye gelen Mourinho'yu havalanında 2 resmi polis arabası, 1 sivil polis ve Kayserili yöneticiler karşıladı. Özel bir Mercedes minibüs tahsis edilen Mourinho hiçbir yere uğramadan stada geçti.

R. Madrid-Mallorca maçı için İspanya'da bulunan Fatih Terim de dün sahaba karşı özel bir uçakla Kayseri'ye indi. ve statta Mourinho ile buluştu.

SOYUNMA ODASINA GİRDİ
Mourinho, 90 dakika öncesi G.Saray soyunma odasına da girerek, eski öğrencisi ve yakın dostu Drogba ile konuştu. Mourinho, Galatasaraylı oyunculara başarılar diledi. Maçın ilk yarıda kopması üzerine Mourinho, devre arasında stattan ayrılmak istedi. Ancak kendisini stada getiren aracın çıkış yönü, başka arabalarca kapatıldığı için istediğini yapamadı. Uzun uğraşlar sonucu araç sahipleri bulununca Portekizli hoca da 70. dakikada stadı terketti.

G.SARAY'IN POTANSİYELİ ÇOK İYİ
Real Madrid Teknik Direktörü, çıkışta sorulara sadece 3 kelimeyle yanıt vererek, "G.Saray değişik ve zor bir takım" dedi. Portekizli hoca, geçmişte Luis Van Gaal'in yanında birlikte çalıştığı ve dün statta bir araya geldiği Şota'ya ise daha ayrıntılı bir analiz yaptı: "G.Saray iyi potansiyele sahip. Sneijder bildiğimiz Sneijder. Zaten onu İnter'e ben almıştım. Ancak Drogba eski Drogba değil."

Mourinho, deplasmandaki G.Saray'ın yine de statta çok seyircisi olmasına şaşırdığını da söyledi.

Hürriyet