Trabzon kaynıyor!

Trabzonspor’un Bursaspor önünde aldığı yenilgi çıldırttı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mart 2013 Güncelleme 17 Mart 2013, 01:00
Trabzon kaynıyor!

İÇİNDEKİLER

Bordo-Mavililer Bursaspor mağlubiyetiyle ligde ateş hattına iyice yaklaştı. Maçtan sonra Colman'ın Mustafa Yumlu'ya tokat atması ise kötü sonuçtan daha çok konuşuldu. Taraftarlar havaalanında takımı yumurtayla protesto ederken yerel basın isyan başlıkları attı.

Trabzonspor alev alev... Bordo- Mavili takımın Bursaspor karşısında aldığı 3-2'lik yenilgi ortalığı daha da karıştırdı. Karadeniz ekibi Çevik Kuvvet Müdürlüğü ekiplerinin geniş güvenlik çemberi altında havalimanına inerken büyük bir tepkiyle karşılaştı. Taraftarlar, "Sadri Şener istifa", "Yönetim istifa", "Formaları çıkarıp oynayın" şeklinde slogan atarak takımı protesto etti. Futbolcular takım otobüsüne binerken bazı taraftarların yumurta ve taş attığı gözden kaçmadı. Polis taraftarları güvenlik çemberine alarak alandan uzaklaştırdı. Güvenliğin sağlanmasının ardından Trabzonsporlu oyuncular Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne apar topar hareket etti.

BÜYÜK HUZURSUZLUK
Bu arada Arjantinli oyuncu Colman'ın maçtan sonra takım arkadaşı Mustafa Yumlu'ya attığı tokat bardağı taşırdı. Bu durum takımdaki huzursuzluğu iyice ön plana çıkardı. Bursaspor yenilgisiyle ligin bitimine 8 hafta kala ateş hattına iyice yaklaşan Trabzonspor'da sıkıntı daha da büyüdü.

YEREL BASIN ÖFKE KUSTU
Bu arada yerel basın Trabzonspor'u topa tuttu. Taka gazetesi, "Trabzon bağıra bağıra gidiyor", Türksesi, "Eserinizle utanın", Kuzey Ekspres, "Kara gece", Karadeniz'de Son Nokta, "Utanın", İlkbahar, "Ateşe düştük", Karadeniz, "İmdat yok mu kurtaran" başlığı atarak mağlubiyeti ağır biçimde eleştirdi.

FUTBOLCULARA 2 GÜN İZİN VERİLDİ
Trabzonsporlu oyunculara 2 gün izin verildi. Futbolcular yarın çalışmalara başlayacak. Bordo-Mavililer 21 Mart Perşembe İrlanda'da Drogheda ile özel maç yapacak.