Real&Barça&Bayern çıkmasın yeter!

Sarı-Kırmızılı futbolcuların gönlünde PSG yatıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mart 2013 Güncelleme 14 Mart 2013, 02:03
Real&Barça&Bayern çıkmasın yeter!

İÇİNDEKİLER

Schalke'yi mağlup edip büyük bir zafere imza atan Sarı-Kırmızılı futbolcular, çeyrek finalde hangi takımın gelirse gelsin eleyeceklerine inandıklarını söyledi. Real Madrid, Barcelona ve Bayern Münih ile finalde karşılaşmak istediklerini belirten Sarı-Kırmızılı futbolcular ağırlıklı olarak İbrahimovic'li Paris St. Germain'in çeyrek final çıkmasını istiyor. Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba, çeyrek finalde PSG ile eşleşmenin iyi olabileceğini söyledi. Drogba, "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak harika bir duygu. Chelsea'yle geçen yıl Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak bir rüya gibiydi. Bir kere kazanmak yeterli olmuyor. Çeyrek finalde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. PSG iyi bir eşleşme olabilir. Paris'te büyük bir Türk nüfusu olduğu biliniyor. Dün gece Gelsenkirchen'de bunu gördük. Kendi evimizde oynuyor gibiydik" dedi.

HAMİT ESKİ TAKIMI BAYERN'İ DE ELEMEK İSTİYOR
Eski takımı Schalke'ye müthiş bir gol atan Hamit Altıntop, çeyrek finalde yine eski takımı Bayern Münih'in gelmesini istedi. Hamit, "Ben bu turda da Bayern'i istemiştim. Çünkü Bayern iyi oluduğu zaman çok iyi ama kötü olduğu zaman da çok kötü. Kötü zamanlarına denk gelebiliriz" dedi. Umut, Alman takımı isterim. Dortmund ya da Bayern Münih" derken Selçuk İnan ise çeyrek finalde Dortmund'u istediğini söyledi.

AMRABAT GÖZÜNE REAL İLE BARCELONA'YI KESTİRDİ
Amrabat ise gözüne Real Madrid ile Barcelona'yı kestirdi. Faslı yıldız, "Dünyadaki en iyi taraftara sahibiz. 'Limit yok'. Çok güçlü takımlar var. Barcelona veya Real Madrid dahil hangi takımla eşleşirsek eşleşelim, büyük bir takıma karşı oynamaktan keyif alırım. Barcelona veya Real Madrid'e karşı daha önce hiç oynamadım, bu duyguyu yaşamak isterim"