Kafkas'a tam destek

Trabzon Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın: "Hocamıza tam destek veriyoruz. Her zaman yanındayız. Son 9 maçımızı final havasında oynayacağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2013 Güncelleme 13 Mart 2013, 00:00
Kafkas’a tam destek

İÇİNDEKİLER

Şenol Güneş'ten sonra Tolunay Kafkas'ın gelişi de Trabzonspor'daki düşüşe engel olamazken yönetimden Kafkas'a destek geldi.

HOCAMIZA GÜVENİMİZ TAM
Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, Bursaspor maçıyla birlikte önlerinde 9 final gibi maç olduğunu belirterek "Biz hocamıza tam destek veriyoruz. Her zaman yanındayız, beraberiz. Bütün sorunları beraber paylaşıyoruz. Hocamıza güveniyoruz. Kendisi takımda daha çok şeylerin değişeceğine inanıyor" dedi.

ZORLU 9 TANE FİNAL GİBİ MAÇ
Ligde ateş hattının hemen üzerinde yer alan Trabzonspor'u son 9 hafta birbirinden zorlu maçlar bekliyor. Bordo-Mavililer'in rakipleri şampiyonluk, Avrupa kupaları ve ligde kalma mücadelesi veren takımlardan oluşuyor. Bursa ile başlayacak olan bu zorlu maraton Galatasaray derbisiyle son bulacak. Trabzon'un 9 maçlık final havasında geçecek maçları ise şöyle: Bursa (D), Antalya, Akhisar (D), Ordu, Eskişehir (D), G.Birliği, Kayseri (D), Belediye, G.Saray (D).