1 şut sıfır pozisyon

Cezalı olan Fatih Terim'den yoksun sahaya çıkan Galatasaray, Eskişehirspor karşısında tel tel döküldü. 4 şutun 1'i kaleyi buldu. Burak'ın yarım kafa vuruşu dışında maçı 'sıfır' pozisyonla tamamlayan Galatasaray'ı Muslera kurtardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2013 Güncelleme 03 Mart 2013, 01:15
1 şut sıfır pozisyon

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde farkı açma şansı olan Galatasaray, Eskişehir deplasmanında 2 puan yitirerek fırsat tepti. Sarı-Kırmızılı ekip dün gece 3 puan için sahada hiç birşey yapmadı.

KÖTÜ FUTBOL TEPKİ ÇEKTİ
Maçın ilk yarısında kaleye hiç şut çekmeyen Galatasaray maç karşılaşmayı da 1 şut ve "Sıfır" pozisyonla tamamladı. Galatasaray, Fatih Terim'siz çıktığı ilk maçında çok önemli 2 puan yitirerek şampiyonluk yolunda yara aldı.. Galatasaray'da kaybedilen 2 puandan çok ortaya koyduğu kötü futbol tepki çekti.

DAVALA İTİRAFI!
Sarı-Kırmızılı takımın başında dün sahaya çıkan antrenör Ümit Davala da maçtan sonra yaptığı açıklamada kötü futbol oynadıklarını itiraf ederek telafi edeceklerini söyledi.

EVİMİZDE BUNU TELAFİ EDECEĞİZ
Davala, "Söylenecek birşey yok. Çok kötü bir futbol ortaya koyduk. Ancak Eskişehirspor gibi zor bir deplasmandan böyle kötü futbola rağmen 1 puan aldığımız için sevinçli olmak gerek. Bunu telafi edeceğiz" diye konuştu.

ERSUN YANAL: İYİ YOLDAYIZ!
Eskişehir'in hocası Ersun Yanal, "Ortaya koyduğumuz futbol sevindiriyor. İyi yoldayız. Maçı kazanabilirdik" dedi.