Şampiyonluk için geldim

Kartal'ın 1 yıllığına Shakhtar Donetsk'ten kiraladığı Dentinho, Lucescu ile görüştükten sonra teklifi kabul ettiğini söyleyerek, "Şampiyonluk için geldim" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2013 Güncelleme 25 Ocak 2013, 03:49
Şampiyonluk için geldim

İÇİNDEKİLER

Ve Kartal yeni golcüsüne kavuştu... Beşiktaş'ın Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımından 1 yıllığına kiraladığı Dentinho İstanbul'a geldi. Brezilyalı futbolcu Mircea Lucescu ile görüştükten sonra Siyah- Beyazlı takıma transfer olmaya karar verdiğini söyledi.

TAKİPÇİLERİM ARTTI
Beşiktaş'a şampiyonluk yaşamak için geldiğini ifade eden Dentinho, "Yöneticilerin Ukrayna'ya gelmesi beni çok etkiledi. Taraftarlarımız bana büyük ilgi gösterdi. Twitter'da takipçi sayım bile arttı. Bunlar beni fazlasıyla etkiledi. Buraya büyük başarılar yakalamak için geldim. Pazar günkü Galatasaray derbisinde oynamak istiyorum. İstanbul'da yaşamış olan arkadaşlarımdan da çok iyi referans aldım. Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. Doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum" dedi.

PARLAK KARİYER İSTERİM
Kendisinin oynayınca çok mutlu olduğunu dile getiren Dentinho, "Shakhtar Donetsk'te oynamam mümkün değildi. Brezilya'ya dönmek için de erken olduğunu düşünüyorum. Avrupa'da parlak bir kariyer yapmak istiyorum. Corinthians'tan ayrılıp Ukrayna'ya gittiğimde bunu yapabileceğimi düşünüyordum. Oyuncunun en önem verdiği şeylerden biri teknik direktörün ona güvenmesidir. Benim de sabrım var ama oynayabileceğimi bilmeliyim. Beşiktaş'ta büyük bir çıkış yapacağıma eminim. Bunun için düşünmeden bana yapılan teklifi kabul ettim" ifadesini kullandı.

TARAFTARI SEVİNDİRECEĞİM
Beşiktaş'ın yeni transferi Dentinho hem orta sahada hem de forvette oynadığını söyleyerek, "Taraftarı sevindireceğim" dedi.
Saat ve yüzükleri de

GÖZDEN KAÇMADI

Dentinho saat ve yüzükleriyle de ilgi uyandırdı. Tam bir markalı saat tutkunu olduğu öğrenilen Brezilyalı futbolcunun dövmeleri de gözden kaçmadı.

KÜPELERİYLE DİKKAT ÇEKTİ
Kartal'ın yeni transferi Dentinho küpeleriyle dikkat çekti. 2 kulağına da küpe takan Brezilyalı futbolcunun çeşitli küpeleri olduğu öğrenildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ
Dentinho İstanbul'a iner inmez Acıbadem Hastanesi'nde tepeden tırnağa sağlık kontrolünden geçti. Brezilyalı futbolcunun tetkiklerinde her hangi bir soruna rastlanmaması sevindirdi.

YARIM SEZONU 600 BİN €
Beşiktaş'ın Shakhtar Donetsk'ten 1 yıllığına kiraladığı Dentinho sezon sonuna kadar 600 bin Euro alacak. Shakhtar'e ise 1 milyon Euro ödenecek. Dentinho'nun satın alma opsiyonu Beşiktaş'ta olacak.
Satın alma opsiyonu 9 milyon Euro olarak belirlendi. Brezilyalı Dentinho'ya gelecek sezon için de 1 milyon 200 bin Euro ek ödeme yapılacak. Önümüzdeki sezon devre arasında Dentinho'nun Ukrayna kulübüne dönmesi durumunda ise Brezilyalı futbolcuya 5 aylık ödeme yapılmayacağı kaydedildi.