Camia ayağa kalktı!

1461 Trabzon ile oynanan kupa maçında yaşananlar için Fenerbahçe yönetimi sert bir açıklama yaptı Olayların Trabzon şehrinde kronikleştiği belirtildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ocak 2013 Güncelleme 15 Ocak 2013, 01:37
Camia ayağa kalktı!

İÇİNDEKİLER

Pazar gecesi 1461 Trabzon ile oynanan kupa maçında yaşananlar sonrası F.Bahçe yönetimini bir açıklama yaptı: 1461 Trabzon ile deplasmanda oynadığımız maçta, sözlü şiddetin maç öncesi başladığı, karşılaşma süresince önlenemediği, bunun yanı sıra sahaya organize bir şekilde yabancı madde atıldığı bunlardan birinin Teknik Direktörümüz Sayın Kocaman'a isabet ettiği kamuoyunun malumudur... İşin en kötü tarafı ise bu olayların Trabzon şehrinde kronikleşmesi ve bunun normalleştirilmeye çalışılmasıdır. Bu çirkinlik, sporla ve ahlakla uyuşmayan bu durum, 'Sarı Lacivert' renklere yapılmış bir saldırı noktasına indirgenmemelidir; bu Türk Sporu'nun hiçbir paydasının kabul etmemesi gereken bir durumdur.

6222 sadece F.Bahçe için mi!

Açıklamada "Herkes tarafından sıklıkla atıfta bulunulan 6222 sayılı kanun sadece F.Bahçe'ye uygulanan bir kanun olmadığının gösterilmesi, toplumsal bir gerekliliktir" denildi.