Kartal tutturamadı!

Antalya'da Tuttur Cup'a katılan Beşiktaş, Bundesliga'nın güçlü ekibi Wolfsburg'a 2-0 yenildi. Golleri Olic ve Fagner atarken, Kartal çok etkisiz kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2013 Güncelleme 07 Ocak 2013, 02:23
Kartal tutturamadı!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş, Tuttur Cup'ın ilk maçında Bundesliga temsilcisi Wolfsburg ile karşı karşıya geldi. Mardan Stadı'nda oynanan karşılaşmadan Beşiktaş 2-0 mağlup ayrıldı.

1 MAÇ DAHA VAR
Wolfsburg'un gollerini 18. dakikada Ivica Olic ve 68. dakikada Fagner kaydetti. Bu karşılaşmayı yenilgiyle tamamlayan Beşiktaş, Werder Bremen- Trabzonspor arasında oynanacak maçın mağlubu ile 9 Ocak'ta turnuvanın üçüncülüğü için mücadele edecek.

4 GENÇ İLK 11'DE OYNADI
Siyah-Beyazlılar'da Muhammed, Batuhan, Erkan Kaş ve Hasan Türk 11'de forma giydi. Oğuzhan, Uğur Boral, Necip ve Holosko ise ikinci yarıda oyuna girdi. Beşiktaş özellikle hücumda çok etkisiz futbol sergiledi.

MAMİ YİNE ETKİLİ DEĞİLDİ
Samet Aybaba'nın 11'de görev verdiği Muhammet yine vasatı aşamadı. Genç oyuncu büyük hayal kırıklığı yarattı.


GENÇLERİ GÖRMEK ADINA ÖNEMLİYDİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba yenilginin önemli olmadığını söyledi. Tecrübeli hoca, "Gençleri görmek istedik. Bu açıdan bizim içim güzeldi. Lige kadar hazır duruma geleceğiz" dedi.