İşte Kocaman'ı ikna eden adam

Aykut Kocaman istifanın ardından stresten uzak kalmak için Bodrum'a gitti. Başkan Yıldırım da yakın dostu olan Yüksel Çağlar'ı aradı. Kocaman'ı çok yakından tanıyan Çağlar tecrübeli teknik adamı ikna etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Aralık 2012 Güncelleme 28 Aralık 2012, 04:16
İşte Kocaman’ı ikna eden adam

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Kardemir Karabükspor önünde alınan 3-1'lik yenilginin ardından istifa kararı alan Fenerbahçe Teknik Diraktörü Aykut Kocaman'ın geri dönüşünün ardındaki sır perdesini TAKVİM açıklıyor...

GÖRÜŞME BODRUM'DA OLDU!
Aykut Kocaman cumartesi gecesi açıkladığı istifanın ardından baskı ve stresten uzak kalmak için Bodrum'a gitti. Bundan haberi olan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kendisinin ve aynı zamanda teknik direktör Aykut Kocaman'ın yakın arkadaşı olan Yüksel Çağlar'ı aradı.

DEVRE ARASINDA HANGİ TAKIM KİMİ ALACAK?

BAŞKANIN RİCASINI GERİ ÇEVİRMEDİ
Başkan Aziz Yıldırım, Yüksel Çağlar'a telefon açarak, "Aykut ile görüşmeni istiyorum. Zor ve duygusal anlar yaşıyor. O seni kırmaz. Söyle ona takımın başına geri dönsün. Artık daha fazla uzatmasın" ifadelerini kullandı. Kamuoyunun İbrahim Tatlıses'in Fatih Terim ile birlikte nikah şahidi olarak tanıdığı Yüksel Çağlar, Başkan Aziz Yıldırım'ın bu ricasını geri çevirmedi. Kocaman ile Bodrum'da buluşan Yüksel Çağlar, Aykut Kocaman'ı tekrar Fenerbahçe'nin başına dönmesini sağladı. Teknik patron Aykut Kocaman şu anda Fenerbahçe'nin 5 Ocak tarihinde başlayacak ara transfer döneminde gerçekleştireceği takviyeler için yönetimle birlikte uğraş veriyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın 3 takviye sözü verdiği Aykut Kocaman, hangi isimlerin Sarı-Lacivertli formayı giyeceğine karar verecek.

TATLISES'İN NİKAH ŞAHİDİ OLMUŞTU
Geçtiğimiz mart ayında hayatını Ayşegül Yıldız ile birleştiren İbrahim Tatlıses'in nikah şahitliklerini Fatih Terim ile Yüksel Çağlar yapmıştı. Çağlar, Kocaman'ı ikna eden kişi oldu.

DEVRE ARASINDA HANGİ TAKIM KİMİ ALACAK?