Ağlatan veda

Quaresma Serdar Adalı'nın özel uçağıyla ülkesine giderken eski yönetici Adalı ve bir grup taraftar onu yalnız bırakmadı. Gözyaşı döken Adalı, "Quaresma oğlum gibiydi" derken yıldız oyuncunun çok üzgün olduğu görüldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2012 Güncelleme 21 Aralık 2012, 00:58
Ağlatan veda

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Quaresma defteri resmen kapandı... Siyah-Beyazlı takımda taraftarların sevgilisi olduğu halde yönetim tarafından ipi çekilen Portekizli futbolcu dün ülkesine döndü. Havaalanına gelen taraftarlar Quaresma'yı yalnız bırakmazken Beşiktaş'ın eski asbaşkanı Serdar Adalı da havaalanına gelerek Quaresma'yı özel uçağıyla Portekiz'e gönderdi. Özellikle Portekizli oyuncu ile Serdar Adalı arasında duygusal anlar yaşandı.

QUARESMA OĞLUM GİBİ
Quaresma, "Serdar Adalı'yı hiçbir zaman unutmayacağım" dedi. Adalı ise yıldız oyuncuyu oğlu gibi gördüğünü belirterek mevcut yönetime karşı bir kırgınlığının olmadığını ifade etti. Bu arada Lig TV'ye konuşan Quaresma yönetimin kendisine dürüst davranmadığını ifade ederek, "Ücretimi 3 milyon euro'ya düşürdüm. Bu kez fesih için ne kadar istediğimi sordular" dedi. Portekizli oyuncu, Galatasaray ve Fenerbahçe'den resmi bir teklif almadığını da sözlerine ekledi.

Fernandes bana büyük keyif veriyor
Quaresma sık sık Fernandes'le aralarının bozuk olduğu söylentilerine ise, "O benim arkadaşım. Kendisiyle hiçbir sorun yaşamadım. Üstelik futbolu bana büyük keyif veriyor" dedi.