Havuz problemi

Hukukçular ve kulüp başkanları Yıldırım'ın havuz açıklamasına "Tehdit ediyor. Havuzdan çıkmak mümkün değil" derken Sadri Şener, "Yıldırım hukuka saygı göstermeli" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2012 Güncelleme 30 Temmuz 2012, 00:00
Havuz problemi

İÇİNDEKİLER

Aziz Yıldırım'ın havuzdan ayrılacaklarını açıklamasına hukukçular ve kulüp başkanları, "Tehdit ediyor havuzdan çıkmak mümkün değil" yorumunu yaptı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise F.Bahçe'nin havuzdan çıkmasının kendilerini etkilemeyeceğini söyleyerek, "Trabzonspor her zaman albenisi olan bir kulüp. Ama havuzun bozulacağına ihtimal vermiyorum. Aziz Yıldırım'ın bu sözleri tehditten başka birşey değil" diye konuştu.

MORAL MOTİVASYONLARI YOK
Fenerbahçe'nin bu sezon moral motivasyonu olmayacağını ifade eden Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Çünkü hep aynı sözler söyleniyor. Yeni birşey yok" ifadesini kullandı.

KIZIP YORGAN YAKMAMALI
Aziz Yıldırım bunları kızgınlıkla söylemiştir. Kızıp da yorgan yakmanın bir manası yok. Havuz sistemi onun sayesinde gelişmiştir. Bu sisteme zarar vereceğini sanmam.

F.BAHÇE MUTLAKA HAVUZDA KALMALI
Aziz Yıldırım'ın acela bir karar aldığını düşünüyorum. Fenerbahçe havuzdan çekilmemeli. Havuz sisteminin öncüsü olan Azizbaşkan kararını yeniden düşünmeli.

HAVUZDAN ÇIKAN LİGDEN DE ÇIKAR
Bir kulübün bireysel olarak havuz sisteminden çıkması mümkün değil. Havuz sisteminden çıkmak demek aynı zamanda ligden çıkmak anlamı taşır.

SADRİ ŞENER KAMPINI GEZDİ
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Almanya'da diktatör Hitler'in toplama kamplarından olan Dachau'yu gezdi. Bordo-Mavili kulübün başkanı Sadri Şener bu kampta yetkililerden bilgi aldı.