Kritik Çarşamba

Siyah-Beyazlılar Denizli'den gelecek cevaba odaklandı. Tecrübeli hoca 'Hayır' derse Rıza Çalımbay, Samet Aybaba, Ertuğrul Sağlam ve Hikmet Karaman'dan biriyle anlaşma sağlanacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2012 Güncelleme 28 Mayıs 2012, 03:50
Kritik Çarşamba

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta teknik direktörlük için nefesler tutuldu ve gerisayım başladı. Tayfur Havutçu'nun görevden ayrılmasından sonra takımın başına getirilecek hocanın kim olacağı merakla beklenirken gözler çarşamba günü yapılacak olan toplantıya çevrilmiş durumda. Beşiktaş Yönetimi öncelikle son şampiyonluğa imza atan Mustafa Denizli'yi yeniden takımın başına getirmek istiyor. Ancak İran ekibi Persepolis'i çalıştıran Denizli'nin Çarşamba sabahına kadar yönetimden izin istediği öğrenildi. Siyah-Beyazlı yönetim Denizli'nin kararına göre diğer adayları masaya yatıracak. Eğer Denizli'den olumlu bir cevap alınırsa Beşiktaş'ta 2. Mustafa Denizli dönemi başlayacak.

ÇALIMBAY'A DESTEK BÜYÜK
Beşiktaş'ta Denizli'den sonraki en kuvvetli aday ise Rıza Çalımbay. Sivasspor'u çalıştıran başarılı hocaya bir kez daha şans tanınmasını isteyen yönetici ve kongre üyelerinin çoğunlukta olduğu biliniyor. Beşiktaş Yönetimi'nin kendisini göreve çağırması halinde Sivasspor'la olan sözleşmesini feshetme hakkı bulunan Çalımbay'ın gelişmeleri yakından takip ettiği ortaya çıktı.

SAĞLAM'IN SÖZLEŞMESİ ENGEL
Siyah-Beyazlı yöneticilerin bu iki isim dışında Ertuğrul Sağlam ve Hikmet Karaman üzerinde durduğu öne sürüldü. Bursaspor'da şampiyonluk yaşayan Sağlam'ı duruşu ve efendi kimliği nedeniyle düşünen yönetimin önündeki en büyük engel Sağlam'ın Bursaspor'la yaptığı sözleşme. Yeşil-Beyazlı yönetimin bu anlaşmayı tazminat almadan bozmaya yanaşmayacak olması yönetimi başka arayışlara itmek zorunda bırakıyor.

HEPSİ MASAYA YATIRILACAK
Beşiktaş'ta diğer bir alternatif ise Hikmet Karaman. Camianın içinden çıkan biri olmamasına rağmen Karaman'ın ateşleyici kimliği ve maçı adeta yaşıyormuş gibi futbolcularını yönetmesi en büyük artısı olarak gösteriliyor. Beşiktaş Yönetimi bu unsurları çarşamba günü masaya yatırarak son kararını vermeyi
planlıyor.