Fener yine kralını alıyor

Mamadou Niang ve Moussa Sow transferleriyle dikkat çeken Fenerbahçe şimdi de Olivier Giroud'u istiyor. Yönetimin forvet hamlesi, "Sistem değişiyor mu?" sorusunu da akıllara getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2012 Güncelleme 28 Mayıs 2012, 03:49
Fener yine kralını alıyor

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonda hem Türkiye hem de Avrupa'da fırtına gibi esecek bir kadro kurmak için kolları sıvayan Fenerbahçe'nin gözü birkez daha Fransa'da... 2010'da Fransa Ligi gol kralı Mamadou Niang'ı alarak tüm dikkatleri üzerine çeken Sarı-Lacivertli yönetim, geçen sezon devre arasında da Lille'in gol kralı yıldızı Moussa Sow'u kadrosuna katarak büyük bir transfer bombası patlatmıştı. Fenerbahçe bu kez de geçen sezon 21 golle Fransa Ligi'nde krallığı PSG'den Nene ile paylaşan Montpellier'li Olivier Giroud'un peşine düştü.

MENAJERİ VE KULÜBÜYLE MASAYA OTURULDU
Moussa Sow'un düğünü için Fransa'ya giden İdari Menajer Hasan Çetinkaya hem Giroud'un menajeri Jeannot Werth hem de Montpellier yönetimiyle masaya oturdu. Fransız kulübünün 26 yaşındaki golcü için belirlediği 16 milyon Euro'luk bonservis bedelini fazla bulan Hasan Çetinkaya'nın pazarlıklarını sürdürdüğü gelen bilgiler arasında.

EURO 2012 SONRASINDA FİYATI ARTABİLİR
Montpellier'in kazandığı mucizevi şampiyonlukta başrol oyuncularından biri olan Giroud, Fransa futbolunun yükselen değerlerinden... Euro 2012'de Horozlar'ın çok fazla şeyler beklediği yıldız futbolcunun adı Arsenal'le de anılıyor. Giroud'un fiyatının Euro 2012 sonrası artabileceğini düşünen Fenerbahçe yönetimi, 1 hafta içinde görüşmeleri olumlu ya da olumsuz sonlandırmak istiyor. Giroud'un
kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

MARTİN'DE FAVORİ FENER
Öte yandan Fransız basını Sochaux formasını giyen Marvel Martin'in transferinde en şansı kulübün Fenerbahçe olduğunu iddia etti... Lyon, PSG ve Roma'nın da genç yıldızı istediğini yazan gazeteler, "Fakat hiçbirinin Fenerbahçe'nin sunduğu maddi şartlara ulaşması mümkün değil" yorumunu yaptı.