Yönetimde dolar milyarderi

Yeni Fenerbahçe yönetiminin sürpriz isimlerinden bir tanesi de İsfendiyar Zülfikari oldu. Zülfikarlar Grubu'nun başında olan 31 yaşındaki genç yönetici ilerleyen dönemde adından çok söz ettirecek gibi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2012 Güncelleme 21 Mayıs 2012, 03:17
Yönetimde dolar milyarderi

İÇİNDEKİLER

Dün gerçekleştirilen olağan genel kurulun ardından Fenerbahçe yönetimine giren İsfendiyar Zülfikari, futbol dünyası tarafından pek tanınmasa da iş dünyasında yakın zamanda adından söz ettiren bir kişi oldu.

PETROL MİLYARDERİ
2006 yılında babasının vefatının ardından Zülfikarlar Grubu'nun başına geçen İsfendiyar Zülfikar, 2007 yılında Türkiye'nin en zengin 82. kişisi olarak gösterildi. Zülfikarlar Grubu daha çok petrol sektörü üzerine yoğunlaşmış bir grup olarak dikkati çekiyor. İskender Zülfikari, genç yaşına rağmen ekonomi dergilerinin sıkça adından bahsettiği bir isim oldu.

PARA VAADİNDE BULUNMADI AMA...
İskender Zülfikari'nin yönetime girerken maddi olarak bir hibe sözü vermediği belirtilirken, yine nakit ihtiyacı olduğu durumlarda kulübün faizli akit yapmaması için nakit yardımında bulunabileceği ifade ediliyor. Sow'un transferinde kulübün kasanından para çıkmamış, Ali Koç, Nihat Özdemir ve Ferit Şahenk bu transferi bitirmişti.

HEDEFLERi ÇOK BÜYÜK!
İsfendiyar Zülfikaroğlu, Zülfikarlar Grubu'nu 2016'da 10 milyar dolar cirosu olan bir şirket haline getirmeyi planlıyor. Fenerbahçe'de yönetimdeki görev paylaşımında ne konumda olacağı ise merak konusu.