Ve Tayfur dönemi bitti

Beşiktaş'ta 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Tayfur Havutçu'ya her hangi bir tazminat ödenmeyecek. Hoca adayları arasında Rangnick, Eric Gerets ve Samet Aybaba'nın isimleri ön sırada

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2012 Güncelleme 21 Mayıs 2012, 03:16
Ve Tayfur dönemi bitti

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta bir devir daha sona eriyor... Siyah-Beyazlı takımda bir süreden beri çıkan söylentiler gerçek oldu ve Tayfur Havutçu ile yollar ayrıldı. Başkan Fikret Orman, yönetici Tamer Kıran ve Teknik Direktör Tayfur Havutçu bugün saat 13.00'te Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı gerçekleştirecek. Basın toplantısında Tayfur Havutçu ile yolların ayrıldığını açıklayacak olan Orman genç teknik adama teşekkür ederek özel bir plaket verecek.

TEŞEKKÜR EDECEK
Tayfur Havutçu
ile yollarını ayıracak olan Siyah-Beyazlı takımda Başkan Fikret Orman düzenleyeceği basın toplantısında Havutçu'ya bugüne kadar sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sunacak. Havutçu ile bağları koparacak olan Beşiktaş'ta teknik kadro için yeni bir yapılanmaya gidileceği ve ilk tercihin Siyah-Beyazlı camiayı yakından tanıyan yerli isimlerden yana olacağı bildirildi.

TAZMİNAT TALEBİ YOK!
Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Tayfur Havutçu'nun Siyah-Beyazlı takımdan her hangi bir tazminat talebinin olmadığı öğrenildi. Beşiktaş'ta 2010-2011 sezonunun son döneminde teknik direktör Schuster'in görevinden istifa etmesinin ardından takımın başına getirilen Tayfur Havutçu, 3 Temmuz'da başlayan futbolda şike iddiaları kapsamında yaklaşık 5 ay tutuklu olarak yargılanmıştı. Cezaevinden tahliye edilmesinin ardından Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörlüğü görevine getirilen Havutçu, Süper Final öncesi Carlos Carvalhal'ın yerine yeniden teknik direktörlük koltuğuna oturmuştu.

KARAR BU HAFTA
Beşiktaş'ta yerli teknik direktör adayları arasında Samet Aybaba başta olmak üzere Mehmet Özdilek'in isimleri geçiyor. Yabancı hoca adayları arasında ise Rangnick ve Eric Gerets'in isimleri ön planda geçiyor. Yönetimin hoca için bu hafta karar vermesi bekleniyor.