Süper Şölen

Başkan Ünal Aysal, Fatih Terim'e efsane ödülü verdi. İmparator, taraftara "Bu şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helal" diye haykırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2012 Güncelleme 14 Mayıs 2012, 03:09
Süper Şölen

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe'nin Stadı'nda şampiyonluk kupasını kaldırarak taraftarını çılgına çeviren Aslan dün mabedi Arena'da şampiyonluk kutlamaları yaptı. Podyuma ilk çıkan isimler Galatasaray'ın patronlarıydı... Önce Başkan Ünal Aysal daha sonra ise teknik direktör Fatih Terim sahne aldı.

HAYKIRDI
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, coşkulu taraftara karşı oldukça duygusal bir konuşma yaptı. Terim, "Büyük Galatasaray taraftarı.... Bu şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helaldir. Dilediğiniz kadar sevinin... Çok sevinin... Ölesiye sevinin. Çünkü bunu hak ettiniz" diye konuştu.

AYSAL'A 1 NUMARA
Daha sonra Terim, Ünal Aysal'a isminin yazılı olduğu 1 numaralı formayı hediye etti. Taraftar bu sırada deyim yerindeyse aşka geldi. İmparator'dan sonra Aysal sözü aldı. Aysal, mikrofonu aldığı gibi önce teknik direktör Fatih Terim'e teşekkür etti. Futbolculardan, malzemecisine kadar herkese teşekkür etti. Sonra da üzerinde Fatih Terim'in olduğu efsane kupasını İmparator'a verdi. Bu dakikadan sonra Arena'da oldukça duygusal anlar yaşandı. Abdurrahim Albayrak çıktı sonra... Ortalık yıkıldı. Sonrasında ise futbolcular tek tek çağrıldı ve kupa havaya kalktı.



GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Şampiyonlukta
emeği geçen oyunculardan Engin Baytar, Türk Telekom Arena'ya çıktığında duygusal dakikalar yaşadı. Tecrübeli futbolcu Baytar, adının anons edilmesinin ardından
gözyaşlarına hakim olamadı.

GRİPİN GURUBU ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ
Saat 18:00'de Florya'dan ayrılan takım otobüsü, 18:30'da sevgi gösterileri eşliğinde stada ulaştı. ŞAMPİYONLUK töreninde konser veren Gripin grubu, şarkılarıyla taraftarı coşturdu. Tarfatara üçlü çektiren grup, daha sonra 'Sensiz Olmaz Galatasaray' marşını okudu. Galatasaraylı ünlü pop yıldızı Kenan Doğlu da Arena'daydı.