Türkiye'yi ömür boyu unutamam

Carvalhal, düzenlediği basın toplantısında, "Bana kendimi her zaman evimdeymişim gibi hissettiren Türkiye'ye ve Türk insanına teşekkür ediyorum. Burası, ömrüm boyu unutamayacağım bir yer" diye konuştu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2012 Güncelleme 04 Nisan 2012, 00:00
Türkiye’yi ömür boyu unutamam

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta görevine son verilen Portekizli teknik adam Carlos Carvalhal, dün düzenlediği basın toplantısında son derece duygusal bir veda yaptı. Türkiye'ye ve Türk halkına teşekkür eden Carvalhal, "Burada kendimi her zaman evimde gibi hissettim. Bana böyle hissettiren herkese teşekkür ediyorum. Türkiye'yi ömür boyunca unatmayacağım" dedi. Beşiktaş'ın Ocak ayından önce ve sonra olarak iki döneme ayrılarak değerlendirilmesi gerektiğini belirten Portekizli hoca, "Yeni yönetimle birlikte kulübe enerji geldiği çok belliydi. Benim de yönetimden pozitif bir izlenim aldığımı söyleyebilirim" diye konuştu.

CARLOS GİTTİ HAVUTÇU SAHADA!
Basının karşısından bu sözlerle ayrılan Carvalhal, daha sonra takımla bir toplantı yaparak onlara da teşekkür etti ve vedalaştı. Siyah-Beyazlılar'da Carvalhal'ın ardından göreve getirilen Tayfur Havutçu ise dün takımın başındaki ilk antrenmanına çıktı. Karabük hazırlıklarına başlayan ekipte Tanju, Quaresma, Pektemek, Egemen takımla çalışmadı. Cenk, idmanı yarıda kesti.