Anzhi çıldırmış olmalı

Rusya'nın Anzhi kulübü transfer için kesinin ağzını açtı... Transfere 300 milyon Euro ayıran Rus takımında hedef Drogba, Tevez, Lampard...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2012 Güncelleme 04 Nisan 2012, 01:50
Anzhi çıldırmış olmalı

İÇİNDEKİLER

Rusya'nın Anzhi kulübü transfer için kesenin ağzını açtı. Yeni sezonda ses getirecek bir kadro kurmayı hedefleyen kulübün, sportif direktörlüğe getirilen Roberto Carlos'a transfer için 300 milyon Euro bütçe vereceği iddia edildi.

YILDIZLAR KARMASI OLACAK
Kulüp Başkanı Süleyman Kerimov'un sükse yapacak isimleri kadrosuna katmak istediği ve takımı yıldız isimlerle donatmayı amaçladığı ifade edildi. "Sports Illustrated" adlı internet sitesinde yer alan ve İspanya basınına da yansıyan iddiaya göre, Kerimov'un takımı 3 yıla kadar Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek düzeye getirmeyi hedeflediği ve bunun için her türlü fedakarlığa hazır olduğu belirtildi. Kerimov'un Carlos ile yaptığı görüşmede Brezilyalı yıldıza tam yetki verdiği de ifade edildi.

ADA'YA ÇIKARMA YAPILACAK
Başkan Kerimov'dan tam yetki alan Roberto Carlos'un hedefinde ise İngiltere Premier Lig'de forma giyen Chelsea'li Drogba ve Lampard ile Manchester City'li Tevez isimlerinin olduğu belirtildi.