Marmara'nın prensesleri

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2012 Güncelleme 21 Şubat 2012, 00:17
Marmara’nın prensesleri

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de kadın futbolunun önde gelen kulüplerinden olan Marmara Üniversitesi son yıllarda yaşadığı talihsizlikler nedeniyle 2. Lig'de mücadele ediyor. Fakat Mavi-Beyazlılar gözünü 1. Lig'e dikmiş durumda.

FIRTINA GİBİ
Teknik direktör Nurper Özbar yönetimindeki Marmara Üniversitesi ligin ilk yarısında oynadığı tüm maçları kazanarak adeta erkeklere nazire yaptı. İlk yarının son maçında Bakırköy Zaraspor'u Bürke, Eda ve Esra'nın golleriyle 3-1 mağlup eden Marmara Üni. ulaşılması zor bir başarı yakaladı.

SPONSOR DESTEĞİ LAZIM
Kulübün ilk amacının topluma yararlı sporcular yetiştirmek olduğunu söyleyen Özbar, "Kulübümüz, gençleri spora yönlendirmekte ve onların gelişimini takip etmektedir. Şu anda hiçbir gelirimiz yok ve bu yükün altından kalkmamız çok zor. Sponsor desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.

FUTBOLCU FABRİKASI
Kadrosunda çok yetenekli gençler olan Marmara Üniversitesi, Milli Takım'a sayısız futbolcu kazandırmış durumda. Mavi-Beyazlılar'ın Bakırköy Zaraspor'la oynanan son maçta 1997 doğumlu Buse Budak'a şans vermesi, gençlere yapılan yatırımın en önemli örneği oldu.


Onur ÖZKAN