Büyük bomba patlıyor

Basel'le 10 milyon Euro'ya el sıkışan Sarı-Kırmızılılar, ödeme planını görüşmeye başladı. Yöneticiler, Shaqiri ve menajeriyle de büyük oranda anlaştı. Herkes Başkan Aysal'dan müjdeyi bekliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2012 Güncelleme 13 Ocak 2012, 01:59
Büyük bomba patlıyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yönetimi en sonunda Türkiye'yi ayağa kaldıracak transfer bombasını patlatıyor... Sarı- Kırmızılılar, Basel'in genç yeteneği Xherdan Shaqiri'ye 24 saat içinde imza attırabilir. Galatasaray, İsviçre kulübüyle görüşmelere Temmuz ayında başlamış, Aralık ayında da temasları hızlandırmıştı. Fakat transfer bu hamlesi birçok kişi tarafından 'hayal' olarak değerlendiriliyordu.

ÜNAL AYSAL KESENİN AĞZINI AÇTI
Ancak Başkan Ünal Aysal'ın bu transfer için yönetime tam yetki vermesi ve kesenin ağzını açması işin şeklini değiştirdi. İlk olarak Basel'e 8 milyon Euro, ardından da 10 milyon Euro'luk teklif sunan Sarı- Kırmızılılar, kıran kırana pazarlıklar sonrasında İsviçre kulübünün inadını kırdı. Kulübe yakın çevrelerden alınan son bilgilere göre iki kulüp arasında anlaşmalar büyük oranda yapıldı. İŞ

İMZAYA KALDI
Bu gelişme üzerine Shaqiri ve menajeriyle masaya oturan Galatasaray yönetimi artık işi bitirme aşamasına geldi. Sarı- Kırmızılılar'ın hedefi işi 24 saat içinde bitirerek genç yıldızı resmen Galatasaraylı yapmak.

YÖNETİM YİNE DE ÇOK TEMKİNLİ
Fakat yönetim, Podolski ve Forlan'da yaşanan gelişmeler nedeniyle olaya çok temkinli yaklaşıyor. Bu nedenle anlaşmalar kesin olarak sağlanmadan Borsa'ya da açıklama yapılmayacak. Transferle bizzat ilgilenen 2. Başkan Ali Dürüst ve yönetici Ali Gürsoy'un şu anda kalan son pürüzleri gidermeye çalıştığı öğrenildi.

TARAFTARLAR ÇOK HEYECANLI
Galatasaraylı taraftarlar da artık Başkan Ünal Aysal'ın kendilerine vereceği Shaqiri müjdesini bekliyor.