UEFA'nın son oyunu mu?

Kartal'ın İngiliz ekibiyle yarın oynayacağı maçı sabıka dosyası kabarık Borski yönetecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2011 Güncelleme 13 Aralık 2011, 00:10
UEFA’nın son oyunu mu?

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş için tehlike kapıda... Siyah-Beyazlı takımın İngiliz ekibi Stoke City ile yarın oynayacağı UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasını Polonya'lı hakem Marcin Borski'nin yöneteceği açıklandı. Bu haber özellikle Beşiktaş cephesinde çok büyük bir endişeye neden oldu.

YENİ BİR SENARYO MU?
Inter ile CSKA Moskova arasında önceki hafta oynanan Şampiyonlar Ligi maçını yöneten İspanyol hakem David Fernandez Borbalan o maçta İtalyan ekibinin bir penaltısını vermeyerek Inter'i yakarken aslında Trabzonspor'un da kaderiyle oynadı. Temsilcimiz bu nedenle yoluna Şampiyonlar Ligi yerine Avrupa Ligi'nde devam etmek zorunda bırakıldı. Beşiktaş Yönetimi'nin Trabzon'un başına gelenin kendilerinin de başına gelmesinden ciddi biçimde kaygı duyduğu öğrenildi.

HİÇ GÜVEN VERMİYOR
Maçı yöneten Borski'nin suç dosyası bir hayli kabarık. 38 yaşındaki hakemin 2004'te küme düşürülen Lubin adına çalıştığı idida edilmişti. 2005'te Katowice-Odrea maçında Katowice taraftarları tarafından dövülen Borski daha önce Türkiye U21 takımının İsviçre'ye 3-1 mağlup olduğu karşılaşmada kötü bir yönetim göstermişti.