Potanın Aslanları

Cumhurbaşkanlığı Kupası maçını kazanan Galatasaray, 8. kez mutlu sona ulaşıp bu onuru en fazla yaşayan takım oldu... Charles 26, eski Fenerli Taurasi ise 16 sayı attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2011 Güncelleme 17 Ekim 2011, 01:55
Potanın Aslanları

İÇİNDEKİLER

Basketbolda Cimbom'un şovu sürüyor... Cumhurbaşkanlığı Kupası erkeklerden sonra kadınlarda da Galatasaray'ın oldu. Fenerbahçe'yi bir kez daha eli boş gönderen Sarı-Kırmızılılar, Ankara'daki maçı 85-78 kazanıp Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı 8. kez müzesine götürdü.

BAŞTAN SONA ÜSTÜN
Galatasaray, 7 kupalı Fenerbahçe'yi geride bırakıp, bu onuru en fazla yaşayan kulüp ünvanını da eline geçirdi. Taraftarının müthiş desteğini arkasına alan Cimbom baştan sona üstün bir oyun sergiledi. Galatasaray ilk çeyreği 19-15, devreyi de 43-31 önde geçti.

FARK ERİDİ AMA...
Fenerbahçe 3. çeyreğe iyi başlasa da Tina Charles ve Diana Taurasi'nin basketleriyle Cimbom yeniden farkı açtı. Son dakikalarda Sarı-Lacivertliler farkı eritti fakat en büyük kupa Galatasaray'ın oldu.

CHARLES MÜTHİŞTİ
Tina Charles 26 sayı 12 ribaundla MVP seçilirken, eski Fenerli Diana Taurasi 16 sayı 6 asistlik katkısıyla galibiyette pay sahibi oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN